#20 Furkan Özçal

Kadrodaki en cok merak ettigim oyunculardan biri, izlemek bi turlu nasip olmadi

bu maç oynamalı artık sağ bekte veyselden, orta sahada yektadan iyidir.

maçta furkan furkan diye bağırsakya ıslıklayınca adam çıkartmıyo çıkartsada bi başka ıslıklanacak adamı sokuyo prandelli direk furkan diye bağırsak belki anlar

cok sessiz sakin biriymis. suan gstv'de olcan röportaji var. o söyledi. bundan önce de cok duymustum bunu. bence hoca bunun varligindan haberdar degil :asd:

ya hakikaten isim vererek belki oynatabiliriz bunu yani maç sırssında hep bir ağızdan bağırarak yoksa asla akıllarına bile gelmeyecek teknik heyetin

Hazırlık döneminde kötü değildi. Niye şans verilmiyor?

maçta furkan furkan diye bağırsakya ıslıklayınca adam çıkartmıyo çıkartsada bi başka ıslıklanacak adamı sokuyo prandelli direk furkan diye bağırsak belki anlar

ya hakikaten isim vererek belki oynatabiliriz bunu yani maç sırssında hep bir ağızdan bağırarak yoksa asla akıllarına bile gelmeyecek teknik heyetin

:D

Duyan da yedekte Robben var zanneder, sonra Furkan rezil oynasin ve mahcup olsun, Prandelli de cikar bi el kol hareketi yapar tribunlere..

:D

Duyan da yedekte Robben var zanneder, sonra Furkan rezil oynasin ve mahcup olsun, Prandelli de cikar bi el kol hareketi yapar tribunlere..
ya selçuktan rezil oynamayazki.robben ne alaka şimdi diyorumki selçuğu ıslıkladık yerine yine ıslıklanacak adamı sokuyo adam anlamıyo,anlayacağı sekilde söylemek lazım diyorum:)

ya selçuktan rezil oynamayazki.robben ne alaka şimdi diyorumki selçuğu ıslıkladık yerine yine ıslıklanacak adamı sokuyo adam anlamıyo,anlayacağı sekilde söylemek lazım diyorum:)

Yok senin dediklerini anladim renkdas, ama ismini bagirarak onu oyuna almamiz komik olur, sonucta kendini kanitlamis veya buyuk bir topcu degil, cocukda noluyor lan der kendi kendine :D

sonra da kotu oynarsa al basina belayi :D

Şu adama yazık oluyor. Yekta Hamit Selçuk gibi ağır vasıtalar oynayacağına bir kez de şuna forma verelim. İnanın daha iyi oynar.

Alper potuk'tan daha komple bir futbolcu ama gel gor ki prandelli tarafindan harcaniyor. Bence prandelli'nin genc yeteneklere alerjisi var. Bknz. Bruma

her iddiasına 4-5 maç oynadıktan sonra defol git diyecek bu konuda en az 500 mesaj görürüz

Furkan'in bize gelis hikayesi hatirlayan var mi?

Bu cocuk kayseriden kovuldu, kulüpsüz duruma düstü. Ordan Albayrak gidip Furkan'i transfer sezonunun son gününde Galatasaray'a getirdi. Furkan bile bu transfere sasirdigini söylemistir.

Netice olarak yanlis ve capsiz bir transfer daha. Sonra takim niye cöplük diyoruz...

Furkan ile ilgilu umutluydum ama artik gercekleri görüyorum. Lig'de orta sira takimlarinda oynar bizde oynayamaz.

Furkan'in bize gelis hikayesi hatirlayan var mi?

Bu cocuk kayseriden kovuldu, kulüpsüz duruma düstü. Ordan Albayrak gidip Furkan'i transfer sezonunun son gününde Galatasaray'a getirdi. Furkan bile bu transfere sasirdigini söylemistir.

Netice olarak yanlis ve capsiz bir transfer daha. Sonra takim niye cöplük diyoruz...

Furkan ile ilgilu umutluydum ama artik gercekleri görüyorum. Lig'de orta sira takimlarinda oynar bizde oynayamaz.

Karabük macinda ilk 11 ciksa Selcuk Inan'dan kötü oynamaz. Ben bunu bilir, bunu savunurum.

Geri
Üst Alt