#20 İlkay Gündoğan

İbrahim Seten: “İlkay Gündoğan adeta gizli bir kaptan. Okan Hoca’nın gizli yardımcısı gibi çalışıyormuş. Her şeyi sorguluyormuş. İdman saatinden yemek menüsüne kadar… Eğer kafasına yatmazsa sebebiyle açıklıyormuş. Gurbetçi futbolcular ona idol olarak bakıyor. Galatasaray’da görünmeyen bir sürü işe yarıyormuş.”

İbrahim Seten: “İlkay Gündoğan adeta gizli bir kaptan. Okan Hoca’nın gizli yardımcısı gibi çalışıyormuş. Her şeyi sorguluyormuş. İdman saatinden yemek menüsüne kadar… Eğer kafasına yatmazsa sebebiyle açıklıyormuş. Gurbetçi futbolcular ona idol olarak bakıyor. Galatasaray’da görünmeyen bir sürü işe yarıyormuş.”

Ya yemek demişken merak ediyorum da bizim takımda yemek menüsü, kilo kontrolü, yağ-kas durumu vs kontrolü yapılıyor mu acaba?

Ya yemek demişken merak ediyorum da bizim takımda yemek menüsü, kilo kontrolü, yağ-kas durumu vs kontrolü yapılıyor mu acaba?
Normalde yapilmali, gerci bizde kahvalti her gun kulupte yapilmiyor benim bildigim kadariyla, diger dediklerini de bilmiyorum.

Hakan Ç de geldiği takdirde ikisinin aynı anda oynadığı bi orta sahanın takımımıza katacağı rahatlığı düşünemiyorum

O kadar ihtiyaç vardı ki böyle bir Galatasaraylıya.

Yani icardiye bakarak bile yapılmadığını anlayabiliriz bence. Ha onun dışında bir de apo dışında herkesin fiziği düzgün gibi duruyor, apo da aşırı şişik, 2010larda apo tarzı fizikler vardı, artık yarma gibi futbolcular bitti herkes ince

Yani icardiye bakarak bile yapılmadığını anlayabiliriz bence. Ha onun dışında bir de apo dışında herkesin fiziği düzgün gibi duruyor, apo da aşırı şişik, 2010larda apo tarzı fizikler vardı, artık yarma gibi futbolcular bitti herkes ince

Apo'nun fiziği yağ oranıyla ilgili değil ki ama kendisi ekstra fitness yapıyor belli ki. Apo'nun göğüs-omuz geniş olduğu için de ekstra iri duruyor.

Ayrıca steroid kullanıp 10-15 kilo kas kütlemesi eklemediğin sürece 2-3 kilo temiz kas kütlesi kazandın diye sana bir zararı olmaz aksine kat kat faydası olur renktaş.

@Sami Karakoç uzman konuşmuş yine.

Burak Yılmaz Lille'de oynarken her pazartesi tartıya çıktıklarını, kilo fazlası olanların ceza ödediğini söylemişti. Aslında makul.

20251003_102951.webp

Yav gerideyken rahat rahat yazayım maç kazanırken birini eleştirince adamın kuması gibi saldırıyor herkes, yemin ederim bu adam hiçbişey yapmıyor sahada. Sözde 10 numara kenardan yapılan ortalarda ceza alanına girmiyor, top süremiyor, duran topları iyi kullanamıyor, temposu aşırı düşük. Liverpool maçında 2-3 faul aldı diye futbol tanrısı yapıldı Yusuf şimşeki geri alalım o zaman bütün maç top saklayıp faul alır. Profesyonel seviyede oynayacak bir temposu yok pres oyununuda ciddi bozuyor. Osimhenede ayrıca çok uzak adam 2 stoper artı 1 önlivero 3'e 1 gibi her pozisyonda. 2.yarı kesinlikle olmaması gerekiyor.

Geri
Üst Alt