#20 İlkay Gündoğan

nasıl top cıkaracagız o halde

apo kerım uzun atınca auta gidiyor

lemina torreirayı ligde degiselim diyecegim saranın formu yedek durunca iyice düstü
Okan Buruk'a soracaksın onu. Oyuncular kafasına göre oynamıyor sahada.

Talihsiz bir yorum olmuş. Senin beklentilerinde sıkıntı var bence. Oyun içinde İlkay'ı topla az buluşturmamız sadece İlkay'ın problemi değil. Topla buluşma sayısı artınca katkısı da artıyor.
8 oynarsa olabilir bilmiyorum oturup 30 tane City maçı izlemedim, yorumum forvet arkası İlkay için. Osimhene aşırı uzak kaldı, şut tehdidi hiç yok, top süremiyor, kenardan yapılan ortalarda ceza alanına girmiyor. Mertens'ten çok geride o mevkide bariz geriledik.

8 oynarsa olabilir bilmiyorum oturup 30 tane City maçı izlemedim, yorumum forvet arkası İlkay için. Osimhene aşırı uzak kaldı, şut tehdidi hiç yok, top süremiyor, kenardan yapılan ortalarda ceza alanına girmiyor. Mertens'ten çok geride o mevkide bariz geriledik.
Aynı kanatlarla Mertens de topla çok az buluşuyordu. Sonra kendisini kanada atıp içeri erken ortalar kesiyordu sürekli. Bu biraz bizim kanatlar üzerine yığdığımız oyunla alakalı. İlkay geriden top çıkardığında geometrik olarak Torreira direkt uyumlanıyor adama ve akmaya başlıyor oyun. 10 kişi kalınca çok geniş alan savunması yaptık mecburen. Bence Okan Buruk İlkay' a göre oyun oynamak yerine mevcut oyununa İlkay'ı adapte etmeye çalışıyor.

Takım çok statik oynuyor ve pas hızımız çok yavaş. Daha hızlı daha hareketli olursak performansı çok daha iyi olacaktır.

Sahada olduğu her dakikaya şükretmek lazım. O sahadayken her şey daha kolay. Yokluğu ise surata bir tokat gibi çarpıyor. Yorulmuştur muhtemelen, oyundan çıkmasına laf edemem. 90 dk'lık fizik kalitesi olsa bugün 10 kişiyle maçı kazanabilirdik.

6, 8 ya da 10 oynamasından ziyade temposu çok düşük, zaten City ile CL aldıktan sonra kariyeri gerilemeye başlamıştı, Barca ve 2. City dönemleri bunu belli ediyordu, bize de yaşı ilerlemişken geldi. Ha katkı vermez mi illa verir ama Mertens efektifliğinde bir hücum gücü katmayacağı kesin, duran toplarda da Sara kadar etkili olamayacak o da ortada. Bizim mutlaka kreatif ve tempolu isim bulmamız lazım orta sahaya.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı kanatlarla Mertens de topla çok az buluşuyordu. Sonra kendisini kanada atıp içeri erken ortalar kesiyordu sürekli. Bu biraz bizim kanatlar üzerine yığdığımız oyunla alakalı. İlkay geriden top çıkardığında geometrik olarak Torreira direkt uyumlanıyor adama ve akmaya başlıyor oyun. 10 kişi kalınca çok geniş alan savunması yaptık mecburen. Bence Okan Buruk İlkay' a göre oyun oynamak yerine mevcut oyununa İlkay'ı adapte etmeye çalışıyor.
Mertens ceza sahası önünde sürpriz fauller alıyordu, ön alan presimizde bozuldu İlkay oraya geldikten sonra. Mertens bir 10 numaraya göre aşırı pres yapıyordu o yüzden olabilir ama şu an oraya bir oyuncu gerektiği çok açık bence.

4 senedir ,1 oyuncu one çıkıyor ve lider olup ligi aldırıyor ya bize ,tarihe not düşelim ligi alırsak, komple beyin olan ilkay 1 numara etkendir, ondandır mental kimsede yok ligte

Transfer ettigimiz ilk gun yazmistim sezonu kurtaran hamle diye. Saṣirmtmiyor kral

Okan hoca mertens sanıyor galiba, ilkayin öyle bir fizik durumu yok, her mac oynar ama 90 dk degil

Olacak hocam olacak

Bu takım sayende sete oturmayı, rakip boğmayı, oyunu kontrol etmeyi öğrenecek

Takımı dinlendiriyor tuttuğu toplarla. İyi bir transfer sadece iyi dinlendirmeliyiz kendisini

Sayesinde şampiyonluktan zerre süphem yok. Doğal lider ben olsam kulubun anahtarini direkt ilkaya veririm

3 maçta verdiği katkı mesut közil'in bütün fener kariyerinden büyük

Barış ve ya Osimhen nin ayağına gelen gol pozisyonlarındaki toplar onlar yerine bunun ayağına düşseydi maçı almıştık. Dün ki golde bunun ayağına denk geldide top gol oldu.

Geri
Üst Alt