#20 İlkay Gündoğan

Vinicius juniorun 1 altı sprinter bi sol kanat olsa uçururlar takımı yemin ederim

Mertens ikamesi hatta daha çok yönlüsü oldu bizim için.

Dün yazacaktım unuttum.

Gözlemlediğim bir şey var oynadığı bir kaç maçın ardından, bizim takım bu adamın oyun aklına ve planına ayak uyduramıyor daha. İlkay topu aldığında kaç kere ileri doğru yönelip pas atacakken pas istasyonu bulamadığı için topa basıp geriye dönüp başka karar vermek zorunda kalıyor. Umarım hoca bunları görüyordur.

Zeka olarak İlkay ile anlaşacak en ideal adam aslında Icardi ama onun da top oynayacak hali yok göt göbekten.

Her topu ayağına aldığında , her pasında ustalığı belli oluyor..

Attığı golle bazılarının ellerini ayaklarına dolaştırdı..

Etkisi bugün de sürdü..

Şampiyonluk yolculuğunda gene herşey bize yaradı😌

Barış ve ya Osimhen nin ayağına gelen gol pozisyonlarındaki toplar onlar yerine bunun ayağına düşseydi maçı almıştık. Dün ki golde bunun ayağına denk geldide top gol oldu.
Barış ve osimen çok koşuyorlar çok basıyorlarda toplu oyun hiç yok.Akıl koymak hiç yok.Barış denen yeteneksizle nasıl organize atak yapacaksın.İlkayla aralarında öok ciddi zeka ve teknik farkı var.
Şu takımda iki tane kalite var her anlamda torreira ve ilkay onuda sahada çok net görüyoruz.

Barış ve osimen çok koşuyorlar çok basıyorlarda toplu oyun hiç yok.Akıl koymak hiç yok.Barış denen yeteneksizle nasıl organize atak yapacaksın.İlkayla aralarında öok ciddi zeka ve teknik farkı var.
Şu takımda iki tane kalite var her anlamda torreira ve ilkay onuda sahada çok net görüyoruz.
Aslinda Sane futbolu unutmus numarasi yapmayi birakip oynasa gayet guzel kapanan takimlara karsi kilit acici olabilir. Ancak nedense adam iki adim otesine pas atamaz hale gelmis.

20251007_060225.webp

Forma inanılmaz yakışmış ya. Tam bir maestro takımı orkestra şefi gibi yönetiyor inanılmaz iyi bir transfer oldu. Bütün takıma çok şey öğretecek
emoji881.png
emoji91.png
💛♥️

1759852680168.webp

İlkay Gündoğan! Yıllarca Manchester City'de kazanmadığı başarı kalmadı. Şimdi de o tecrübeli yaşına rağmen taş gibi oynuyor sahadaki herkese ders veriyor adeta. Ligin tartışmasız en kaliteli topçusu.
emoji91.png
💛♥️
emoji881.png

1759852781899.webp

Mertens ile kıyaslanıyor , onun yaptıklarını yapması umuluyor ama çok çok faklı profilde oyuncular. Orijini net forvet olan Mertens kadar skor katkısı yapamayacaktır belki ama tempoyu ayarlama konusunda tam aradığımız adam. Mertens' de hiç geri vites yoktu, takım tükendiğinde bile herkesi çılgınca prese teşvik etmesi bazen zarar veriyordu. Bir de tezcanlılıkla çok erken şut-ara pası-orta denemeleriyle epey top kaybı yapıyor, umut vaad eden atakları başlamadan bitiriyordu. Takımın geri kalanı zaten aceleci tiplerdi (Aktürkoğlu en iflah olmazıydı). Takım biraz İlkay' a ayak uydurmaya çalışırsa, set oyunu -nihayet- bir ölçüde geliştirilebilir diye umuyorum. Topu bizimkilere bırakan, kimisi bizim alt lig ayarında her takımın büyük zorluk çıkarışını izlemekten yoruldum.

Geri
Üst Alt