Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 25.485
- 10.825
- 1.993
Vinicius juniorun 1 altı sprinter bi sol kanat olsa uçururlar takımı yemin ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış ve osimen çok koşuyorlar çok basıyorlarda toplu oyun hiç yok.Akıl koymak hiç yok.Barış denen yeteneksizle nasıl organize atak yapacaksın.İlkayla aralarında öok ciddi zeka ve teknik farkı var.Barış ve ya Osimhen nin ayağına gelen gol pozisyonlarındaki toplar onlar yerine bunun ayağına düşseydi maçı almıştık. Dün ki golde bunun ayağına denk geldide top gol oldu.
Aslinda Sane futbolu unutmus numarasi yapmayi birakip oynasa gayet guzel kapanan takimlara karsi kilit acici olabilir. Ancak nedense adam iki adim otesine pas atamaz hale gelmis.Barış ve osimen çok koşuyorlar çok basıyorlarda toplu oyun hiç yok.Akıl koymak hiç yok.Barış denen yeteneksizle nasıl organize atak yapacaksın.İlkayla aralarında öok ciddi zeka ve teknik farkı var.
Şu takımda iki tane kalite var her anlamda torreira ve ilkay onuda sahada çok net görüyoruz.
Ben Duo Penotti'ciyim@Alper Altun forumda nutellayı yasaklamak için ne bekliyorsunuz?
one öyle? vajitaryan mısın?Ben Duo Penotti'ciyim