Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.436
- 91.422
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbrahim Seten: “İlkay Gündoğan adeta gizli bir kaptan. Okan Hoca’nın gizli yardımcısı gibi çalışıyormuş. Her şeyi sorguluyormuş. İdman saatinden yemek menüsüne kadar… Eğer kafasına yatmazsa sebebiyle açıklıyormuş. Gurbetçi futbolcular ona idol olarak bakıyor. Galatasaray’da görünmeyen bir sürü işe yarıyormuş.”
Normalde yapilmali, gerci bizde kahvalti her gun kulupte yapilmiyor benim bildigim kadariyla, diger dediklerini de bilmiyorum.Ya yemek demişken merak ediyorum da bizim takımda yemek menüsü, kilo kontrolü, yağ-kas durumu vs kontrolü yapılıyor mu acaba?
Ya yemek demişken merak ediyorum da bizim takımda yemek menüsü, kilo kontrolü, yağ-kas durumu vs kontrolü yapılıyor mu acaba?
Yani icardiye bakarak bile yapılmadığını anlayabiliriz bence. Ha onun dışında bir de apo dışında herkesin fiziği düzgün gibi duruyor, apo da aşırı şişik, 2010larda apo tarzı fizikler vardı, artık yarma gibi futbolcular bitti herkes ince
@Sami Karakoç uzman konuşmuş yine.Yani icardiye bakarak bile yapılmadığını anlayabiliriz bence. Ha onun dışında bir de apo dışında herkesin fiziği düzgün gibi duruyor, apo da aşırı şişik, 2010larda apo tarzı fizikler vardı, artık yarma gibi futbolcular bitti herkes ince
Sevmiyor ne futbolu ne GSyi canımızı sıkmak için yapıyor sadece@Sami Karakoç uzman konuşmuş yine.