#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ye lan o orta sahayı. Sen siyah bir aslansın; Ozan malını da bir dana olarak gör, farkı anlamak zor zaten.

⭐⭐⭐⭐

ilk zamanlar alindiginda baya sövmüstüm
kayseri macindan sonra acaba ben mi yanildim dedim
bu gece son kararimi verdim
fiyat performans olarak tarihimizin en büyük kaziklarindan biri olabilir
sadece kosmak disinda hicbir vasfi olmayan bombos bir oyuncu
ne pas atabiliyor ne de oyun zekasini kullanabiliyor
her seyi gectim sahada ne yaptigini bilmiyor lan

Oynadığımız sistemle alakalı olduğunu düşünüyorum, bu adam yıldız değil belki ancak hedef gösterilecek kadar kötü bir futbolcu değil

N'Diaye, Osmanlıspor'da daha ofansif bir oyuncuydu. Top sürüp, çalım atıp, gol atabilen bir adamdı. Tudor onu bambaşka bir futbolcuya çevirmeye çalışıyor. Daha geride, basan ve mücadele eden bir futbolcu yapmaya çalışıyor.

ilk zamanlar alindiginda baya sövmüstüm
kayseri macindan sonra acaba ben mi yanildim dedim
bu gece son kararimi verdim
fiyat performans olarak tarihimizin en büyük kaziklarindan biri olabilir
sadece kosmak disinda hicbir vasfi olmayan bombos bir oyuncu
ne pas atabiliyor ne de oyun zekasini kullanabiliyor
her seyi gectim sahada ne yaptigini bilmiyor lan
Başından beri diyoruz millet bundan hala ne bekliyor anlamıyorum, küçük takımların büyük oyuncusu olur bundan anca, oyun stili Barış Özbeki andırıyor

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftaya tam zamanı Selçuk, Fernando önlerinde N'Diaye oynamalı Belhanda yerine Solda Tolga, Sağda Feg macera aramaya gerek yok Hırvat!

Bu adam topu güzel alıyor ama top kullanma anlamanda eksi not alıyor bu da sıkıntı yaratır.

Son haftalarda çok çekingen top oynuyor özellikle hücum konusunda. Tudor bazı özelliklerine kısıtlama getirmiş gibi sanki. Dribbling yapma, ileri gitme.

Belhanda laubali ve vurdumduymaz oldugu icin hep kart göme riski tasiyor.

Bu da cok kontrolsüz ve tezcanli oldugu icin kart görme riski yüksek olan bir oyuncu. Bence Belhanda mutlaka kesik yemeli 2-3 haftadir diyorum bunu zaten.

Biraz da bunu deneyelim 10 numarada Belhanda yerine. Tolga Fernando'nun yanina gecsin sola da Garry.

Tolga bunun oynadığı yere geçmeli. Bunu da Belhanda'nın yerine 10 numara pozisyonunda deneyelim de bir görelim. Yoksa şu ana kadar gösterdiği performans ile 9 milyon avroluk oyuncu görüntüsü vermedi. Belki 10 numara pozisyonunda o görüntüyü verir. Ya N'Diaye 10 numara oynasın o da olmuyorsa 10 numaralı sistemden vazgeçilsin. Bari bir kişi eksik oynamayalım.

Herkesin dediği gibi 10 numara oynamalı, evet pahalı ancak direk kötü oyuncu diyemeyiz bu seviye iş görebilir Belhanda'ya nazaran.

İlk maçlar dışında beklentileri karşılayamadı. Bunda en önemli faktör takımın iki önliberosundan biri gibi oynatılması, buna uygun yapıda bir oyuncu değil. Kadro planlaması açısından net yanlış bir tercihtir, hep o formatta oynayacaksa...

Bu maç için konuşacaksak, gayretiyle geçer not alabilen birkaç oyuncudan biriydi; defansif sorumluluğu ön planda olduğu müddetçe daha iyi bir performans umamıyorum kendisinden...

çok top çaldı, defansif anlamda gayet iyiydi. ama yetmez, 8 numaraysan hücüm performansın da iyi olmalı.

Iyi oyuncu Tudor futboldan anlamadigi icin yanlis yerde oynatiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt