#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Bulut'ta yüreği ile oynuyordu geçelim bunları

kiyasa bak :D
sanki ndiyaye kötü oynuyor.
yine bizim adimiza en iyi oynayan oyuncuydu bu aksam.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Millet kafayı yemiş bu adama sallıyor. Maçın fernando ile beraber en iyisiydi. Takımda geçen seneki en büyük sorun orta sahanın çok kırılgan olmasıydı. Orta saha hemen geçiliyordu kimse baskı yapmadığı için. Ndiaye orta sahadaki direnci arttırdı. Fenerbahçe maçında da iyi oynayan ender oyuncularımız dan biriydi.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

katiliyorum.

kiyasa bak :D
sanki ndiyaye kötü oynuyor.
yine bizim adimiza en iyi oynayan oyuncuydu bu aksam.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

katiliyorum.
Genel olarak kötü oynuyor evet orta sahamıza direnç katıyor eyvallah ama bunu biraz dirençli savunma yapmasını bilen her futbolcu yapar. Biz Ndiaye'den daha farklı şeyler bekliyoruz. Önde oynuyor arkada oynuyor fark etmez iyi futbolcu her yerde kendini belli eder.

10 numaraya geçmeli. belhanda, ya kanat oynasin ya da yallah yedeğe...

Mücadele yönünden iyi, hadi defansif yönden de iyi diyelim ama zaten bizim takımın tümü mücadele yönünden ve defansif yönden iyi. Böyle diye diye defansif takım olacağız az kaldı. Ofansif katkı yönünden Gomis ile Feghouli kaldılar.

Son düzenleme:
Hep hücumsal anlamda verim alamadığımızı savunuyorum hala aynı şekilde

Belhandayı kazanacağız diye Ndiaye'yi harcıyoruz bu kadar basit

Fernando ve Maicon’dan sonra takımda beklenen düzeyde oynayan 3. adamdı. Ben beğendim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haftaya Belhanda'nın pozisyonunda izleyeceğiz büyük ihtimal kendisini, performansını merak ediyorum.

Genel olarak kötü oynuyor evet orta sahamıza direnç katıyor eyvallah ama bunu biraz dirençli savunma yapmasını bilen her futbolcu yapar. Biz Ndiaye'den daha farklı şeyler bekliyoruz. Önde oynuyor arkada oynuyor fark etmez iyi futbolcu her yerde kendini belli eder.

bekliyoruzda tudor izin vermiyor gibi, önünde oyuncular var.

Marianoyla birlikte en beğendiğim oyuncumuzdu..Orta sahada üstünlüğü onun sayesinde kaptırmadık

Maicon , gomis , mariano sinifi gectiler , feguli ile bu ndiaye tam araftalar , yani skorlar ve performansa gore balonlasa da bilirler ya da esigin uzerine atabilirler kendilerini

belhanda ise tam facia

Müthiş oynadı helal olsun

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umduğumdan çok iyi oynadı
Dikine çok iyi gidiyor kucakta bile olsa dönüp basıp gidiyor
Bunları yapmalı defansif olarak kusursuz zaten

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt