#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.

İlk defa yaptığı şok presleri akıllıca ve temiz yaptı.

Bu şekilde devam et ki premier lig takımlarından birine kitleyelim aksi halde o verdiğimiz bonservisi bir daha bulamayız.

Gerçek Kaptan NANDO!

Belhanda’nın eksikliğinde 10 numaraya çekilirse daha efektif oynayacaktır. Pozisyonu gereği skora katkı bulunabilecek şartlar elde edemiyor.

Eleştiri yapanların hepsi 3-4 golü olsa vaaaaaaaaaay Kante yapacaklardı. Oyun içinde düşüşleri olsa da iki haftadır topladı kendini.

Bu hafta daha iyiydi.Umarım belhanda'nın kırmızısı hayırlı olur da tolgayı geriye alıp bunu biraz daha ofansa yakın oynatır Tudor ama kendisinden beklemiyorum bunu

Benim oyunumla senin oyunun bir değil kardeş
Benim senden alacaklarımı,senin bu masaya koymaya cesaretin yok

Son maçtaki performansını çok beğendim.Fernando ve Mariano ile birlikte takımın ayakta kalan isimlerinden biriydi.

Beğendiğim, alınmasını istediğim bir oyuncuydu, fiyatı çok fazla oldu ayrı konu. Ancak şu an nerdeyse Fernando ile birlikte çift 6 numara gibi oynatılıyor; o işi yapacak bir oyuncu tipi değil bu adam. Tudor' un kadro planlamasında tek olumsuz bulduğum nokta, Ndiaye ve Belhanda' yı birlikte transfer ettirmiş olması. Fernando ve orjinal bir 8 numara oyuncusu ve bunlardan biri çok daha verimli olurdu. Dar alanda çevre kontrolü üst düzey olmayan Belhanda' nın sol kanatta oynatılması, Ndiaye' nin bir öne atılması fikrine katılıyorum, mutlaka denenmeli...
Bunu yazmak icin gelmistim...

Tottenham, Leicester City, West Ham ve Newcastle United gözlemcileri, Trabzonspor maçında Badou Ndiaye'yi izleyecek. [fanatik]

DNH3n0bXcAIj3i_.jpg

Üstad Trabzon maçından kusursuz bir oyun ortaya koyacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan iyiki transfer edildin be aslan,yıllardır bu kadar dominant bir orta sahamız olmamıştı Fernando ile beraber,7.5 Mioya değer her türlü çok başarılı buluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt