#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet arkası oynatalım. Denemediğimiz bir orası kaldı. Tolga geriye geçebilir. Fernando ile ikisi top ve pas dağıtımı yapabilir. Badou'yu da önde değerlendirelim.

Sene başı önde oynarken fark yaratıyordu niyeyse 3-4 haftadır Fernando'nun yanına çektik, set oyununda top kullanma işi üstüne kalınca bocalıyor.

Dipçik gibiydi. Ama bazen gereksiz güç gösterisi yapmaya çalışıyor.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Haftaya Ndiaye' yi yine Fernando' nun yanında, mesela Selçuk veya Fegholi' yi onların önünde oynatırsa, Tudor' a kızarım ama pek şaşırmam doğrusu...

Saplantılı insanlardan uzak durmaya çalışırım. Tudor' da maalesef saplantılara sahip biri imajı veriyor ki kariyerinin yükselmesine en büyük engel de bu özelliği olur. Umarım yanıltır, kendisinin başarılı olmasını çok isteyenlerdenim...

Gerçek 10 numaramız ama Tudor arkada oynatıyor.

Son birkaç haftaya göre daha iyiydi bence bugün. Top rakipteyken iyi pozisyon alıyor genelde ve rakibin seçeneklerini güzel kısıtlıyor. Keşke yeteneklerini daha fazla sergileyebilse.

bence çok iyiydi.2.yarı bilhassa.adam yiyo resmen.devre arasını bekle koçum.asamoah ve bi sol kanat gelsin.yükün hafifleyecek.

Çok bilinçsiz oynuyor adam nerde duracağını nasıl pozisyon alacağını bilmiyor sadece savunmaya yardım ediyor diye orta saha olunmaz. Selçuk geçen haftaki performansı ile bize daha çok katkı verir

Çok bilinçsiz oynuyor adam nerde duracağını nasıl pozisyon alacağını bilmiyor sadece savunmaya yardım ediyor diye orta saha olunmaz. Selçuk geçen haftaki performansı ile bize daha çok katkı verir

“Kontrolsüz güç, güç değildir.”

Badou’yu en iyi anlatan söz bence. Çok diri, hırslı, istekli ama kontrolsüz.

Aynen bazen koşarak hırslı bir şekilde rakibin üstüne gidiyor ufak bir vücut çalımı ile oyundan düşüyor

Bazı pozisyonlarda basit oynamaktaysa oyuncuyu arkasına alıp güçlü, dirençli olduğunu gösterme çabasına giriyor. Çok gereksiz iş bunlar. Melo da yapardı bazen bunları. Özellikle iç saha maçlarında.

Millet kafayı yemiş bu adama sallıyor. Maçın fernando ile beraber en iyisiydi. Takımda geçen seneki en büyük sorun orta sahanın çok kırılgan olmasıydı. Orta saha hemen geçiliyordu kimse baskı yapmadığı için. Ndiaye orta sahadaki direnci arttırdı. Fenerbahçe maçında da iyi oynayan ender oyuncularımız dan biriydi.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbir zaman belhanda dan kötü oynamaz,en azından mücadele olarak rakibi yıpratıyor. O yüzden forvet arkasına geçmeli,selçuk hazır form tutmuşken belhandaya kulübe yolu gözükmeli.

İlk maçta çok beğenmiştim. Ama haftalar ilerledikçe acaba demeye başladım. Eksik olan teknik. Hoca da karar veremedi sanki. Defansif mi oynatsam, hücum mu diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt