#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi oyle degil.

Ben mehmet topal bizdeyken tribunde deliriyordum herife. Heekes begeniyordu tribunde etrafimdakier bana salliyordu.

Buyuk takim orta sahasinin olmazsa olmazi iyi top kullanmadir.

O zamandan bu zamana
Mehmet topal
Baris ozbek
Serkan balci

Gunumuzde

Ndiaye

Gibi cok kosup topu iyi kullanma ozelligi olmayan hic bir oyuncuyu ust duzey takimlarda goremezsin.

Tum buyuk takimarda oraarda oyunu cift yonlu oynayablien futbol zekasi ust duzey , topu mutlaka ama mutlaka iyi kullanan oyuncular oynuyor.

Simdi ben 3 milyonu topu kulanamayan ndiayeye neden veriyorum ya?

Kante bile top kullanmayı iki yıl önce öğrendi, Ndidi-Nampalys Mendy-Gueye hepsi topu hala yarım yamalak kullanıyor Bunların takımları Chelsea Leicester Everton
Bizde topun kralını çıkaracak Fernando var ondan alacak pasör var
Sana şöyle söyleyim kişi başı ort 2m alsalar 11x2=22m garanti ücret alıp dikine top sürmeyen enerjisi düşük takıma para mı verilir ?

Keşke pasta yapsa ama sen işi farklı yere çekiyorsun başta dedin sadece koşar beyinsizce diye şimdi pas yapamayan diyosun .

Koray niye bir şeye takıp aynı şeyi 50 kere yazıyorsun yav

270 dakikada 81 dk oynamış. Oynamadı diye bu, onu kötü oyuncu yapmıyor, hocaları da müthiş bir adam değil nihayetinde.

Ben en iyi döneminde bile şüpheli yaklaştım Badou'ya ama senin yaptığın muamele 3. lig topçusu gibi. İyi bir pasör 8 numara alamayacağımız ortadayken bu şartlarda ne yapabiliriz

Valla adami hic begenmiyorum. Tek yonlu oyuncu. Maasi 1.7 olsa ses etmem belki o kadar. Ama 3 cok buyuk para cok!

Neden beyin den bahsediyorum habire. (Bunun futbol beyni oldugunu her seferinde belirtmem gerekiyor. Anlamak istemiyor bazilari) Gunumuzde CL de her takim sana deli gibi baski yaparken senin her oyuncun rastgele degil baskiyi kiracak kosular yapip topu salise iceeisinde olumlu kullanmali ki top sizde kalsin! Biri bunu yapmazsa, hele bir de orta saha oyuncun yapmazsa gecmis olsun, sahana hapsederler seni. Istedigin gibi koş sonra.

Ya Guardiola denen adam birak orta sahasini , defansini, kalecisinin bile ayagi ile topu iyi kullanmasini istiyor gunumuz futbounda!! Biz kalkmisiz topu kullanamayan orta saha oyuncusuna bu yoklukta 3 miyon veriyoruz, olacak is mi?
bende top kullanma acisinda 8 de begenmiyorum ama takima direnc ve enerji katacak. bedelsiz aliyoruz 3 cok tabi almamali ama bi donemde daha iyisi alsalar bende isterim ama yapamiyorlar. bizim orta saha fazla hareketsizdi. ndiaye bunun icin iyi. seneye iyisini buluruz artik.

Koray niye bir şeye takıp aynı şeyi 50 kere yazıyorsun yav

270 dakikada 81 dk oynamış. Oynamadı diye bu, onu kötü oyuncu yapmıyor, hocaları da müthiş bir adam değil nihayetinde.

Ben en iyi döneminde bile şüpheli yaklaştım Badou'ya ama senin yaptığın muamele 3. lig topçusu gibi. İyi bir pasör 8 numara alamayacağımız ortadayken bu şartlarda ne yapabiliriz

Yahu bu adami Senegal 26 yasina kadar kesfedememis!!

Epl de oynadi talibi cikmadi.

Bu adami bizim disimizda "Yıldız" muamelesi yapan neden bir Allahin kulu yok?

Yahu bu adami Senegal 26 yasina kadar kesfedememis!!

Epl de oynadi talibi cikmadi.

Bu adami bizim disimizda "Yıldız" muamelesi yapan neden bir Allahin kulu yok?

EPL'de oynaması ve 16 milyon euro bedelle alınması niye kıstas olamıyor?

Drogba da 24 yaşında falan gidiyordu Guingamp'a, Toni 27 yaşında 1. lig seviyesinde falan top oynadı herhalde keza.

Adamın hızla yükselmiş bir kariyeri var, düşüşe geçse de senin bahsettiğin kadar çöp bir oyuncu kesinlikle değil.

Futbol aklı zayıf boş boş koşan 1 futbolcu izleyelim biraz da

Bir Fb'linin Ndiaye-Galatasaray haberlerine tepkisi
_20180820_212507.webp

Bu mali sartlarda buna 3 milyon vermek delilik diyorum zaten!

Scout transferi yapılsa dahi belli bir bedeli gözden çıkarmak zorundayız. Öyle bir hareket alanımız yok maalesef. Hali hazırda zaten -3.5m içerdeyiz. Ki daha stoper ve forvet ihtiyacımız var. Aynı tarzda, "0" bonservis veya kiralama bedelli bir oyuncu biliyorsanız eğer yetkililere iletebilirsiniz.

Scout transferi yapılsa dahi belli bir bedeli gözden çıkarmak zorundayız. Öyle bir hareket alanımız yok maalesef. Hali hazırda zaten -3.5m içerdeyiz. Ki daha stoper ve forvet ihtiyacımız var. Aynı tarzda, "0" bonservis veya kiralama bedelli bir oyuncu biliyorsanız eğer yetkililere iletebilirsiniz.

Ben bilmiyorum ama bu is icin kulupten para alan Scout denen, bunca yildir Scout olarak bi icraatlerini goremedigimiz insanlar bulmak zorunda degil mi?

Bu arada ndiaye kira bedei maliyetsiz diye bisey kim dedi bilen var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt