Zor soru be Ömer!...Tudor' un şu ana kadarki performansını yetersiz bulanlardanım. Ancak kaç yıl oldu, Tudor' a kadar bu kadronun tükenmişliğini, sil baştan revizyon gerekliliğini yönetime kabul ettirebilen bir TD gelmedi ki çoğumuz çoktandır farkındayız. Ta Terim zamanında takım dökülmeye başlamıştı, MT fırsatını değerlendirmemiş olsa da toparlayamayacağı belliydi, hatta gidişinde bu gerçeği görmesinin ana unsurlardan biri olduğu kanaatimde ısrarcıyım. Bunu dedim diye Terimcilerin taarruzuna maruz kalacağımı biliyorum, alışkınım, yine baş ederim evvelallah!

. (Daha önemli sebebin, kendisinden başından beri hazzetmeyen, harcamak için fırsat kolladığını bildiği Ünal Aysal olduğu bilinen bir şey, ayrılık sürecinde bu bakımdan Terim' e biraz haksızlık ettiğimi kabul ediyorum)...
Terim' e düşman değilim; eğrisiyle doğrusuyla bizim adamımızdır, efsanemizdir şüphesiz; muhtemel bir başarıyı bir başkası yerine Terim' le yaşamayı her zaman tercih ederim. Ancak şu an doğru zaman olmadığı çok belli. Belki bir daha TD lük yapmayı düşünmüyor bile olabilir...
Hülasa; Tudor marifetiyle (Maicon' dan çokça, Belhanda' dan bir ölçüde endişelerim silinmiş olmamakla birlikte) iyi bir kadro kuruluyorken, kendisine zaman verilmesinden yanayım. Bu saatten sonra Terim yahut bir başkasını düşünmek kaostan başka bir sonuç doğurmayacaktır. Tudor' un başarılı olmasını ummak durumundayız. Olamazsa Mayısta herşey tümüyle değişecek zaten...