#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor soru be Ömer!...Tudor' un şu ana kadarki performansını yetersiz bulanlardanım. Ancak kaç yıl oldu, Tudor' a kadar bu kadronun tükenmişliğini, sil baştan revizyon gerekliliğini yönetime kabul ettirebilen bir TD gelmedi ki çoğumuz çoktandır farkındayız. Ta Terim zamanında takım dökülmeye başlamıştı, MT fırsatını değerlendirmemiş olsa da toparlayamayacağı belliydi, hatta gidişinde bu gerçeği görmesinin ana unsurlardan biri olduğu kanaatimde ısrarcıyım. Bunu dedim diye Terimcilerin taarruzuna maruz kalacağımı biliyorum, alışkınım, yine baş ederim evvelallah!;). (Daha önemli sebebin, kendisinden başından beri hazzetmeyen, harcamak için fırsat kolladığını bildiği Ünal Aysal olduğu bilinen bir şey, ayrılık sürecinde bu bakımdan Terim' e biraz haksızlık ettiğimi kabul ediyorum)...

Terim' e düşman değilim; eğrisiyle doğrusuyla bizim adamımızdır, efsanemizdir şüphesiz; muhtemel bir başarıyı bir başkası yerine Terim' le yaşamayı her zaman tercih ederim. Ancak şu an doğru zaman olmadığı çok belli. Belki bir daha TD lük yapmayı düşünmüyor bile olabilir...

Hülasa; Tudor marifetiyle (Maicon' dan çokça, Belhanda' dan bir ölçüde endişelerim silinmiş olmamakla birlikte) iyi bir kadro kuruluyorken, kendisine zaman verilmesinden yanayım. Bu saatten sonra Terim yahut bir başkasını düşünmek kaostan başka bir sonuç doğurmayacaktır. Tudor' un başarılı olmasını ummak durumundayız. Olamazsa Mayısta herşey tümüyle değişecek zaten...

Tudor ile ilgili beni en çok endişelendiren şey 6 aydır takıma hücum ettirmeyi başaramaması. Yani bir büyük takımı bırak bir Anadolu takımı kadar dahi hücum edemiyoruz. Bu ilginç geliyor beni.

Onları görmek istemişsindir Linnes'e attığı uzun paslar var mesela iyi ama bariz önündeki adama nişanlandığı toplarda var

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaratıcı ve dikine pasların cogu isabetliydi abi.maç konusuna gir,herkes orgazm oldu resmen.iyi transfer yapmısız.ama heycanlıydı dedigin gibi.

Matuidi misin mübarek?

Büyük takım taraftarlarının genel eğilimi transfer edilen topçunun geldiği takım odaklıdır. Avrupa'da bir takımdan transfer edilen futbolcularda oluşan beklenti her zaman yurt içinde bir takımda gelenden daha yüksek olur. N'Diaye bu transfer döneminde taraftarı en az heyecanlandıran transfer oldu şu ana kadar. Çünkü hem Osmanlıspor'dan gelmesi hem de maliyeti epey sıkıntı yarattı. Ama benim iddiam bu sezon gelen oyuncular arasında en büyük katkıyı kendisinden alacağımız yönünde. Osmanlıspor'dayken de beğenirdim kendisini ama genelde Anadolu performanslarıyla büyük takım performansları farklılık gösterebiliyor. Umarım ki Hertha Berlin maçında sanki 40 yıllık Galatasaraylıymış gibi yakaladığı uyumu lig başladıktan sonra da sergileyebilsin. Yoksa yüksek maliyeti hemen göze batmaya başlar.

Bir de şu var, yıllardır Galatasaray'a çok şaşaalı şekilde gelen ve yıldızlaşması beklenen oyuncuların değil de daha az ilgi uyandıran oyuncuların yüksek katkı vermesi durumu var. Kosecki, Jardel, Felipe, Lincoln gibi transferler, gerçekleştiği dönem içerisinde taraftarları coşturmuş, herkeste heyecan yaratmış ama performansları aynı oranda tatmin edici olmamış yani biraz hayal kırıklığı yaratmışlardı. Buna mukabil Saşa Iliç, Elmander ve hatta Hagi (Başarısız Avrupa deneyimleri ve 32 yaşında gelmesi nedeniyle bu saatten sonra ne verebilir ki diye düşünülüp biraz eğreti bakılmıştı geldiği dönem) gibi transferler en üst düzey verimle oynayıp başarılı olmuşlardı.

Şu önceki sayfalardaki maçta ne yaptığı videoyu da izledim düşüncem gayet olumlu. Pas çevirebilen bir takımla UÇURUR bizi karaguzu...

Tudor ile ilgili beni en çok endişelendiren şey 6 aydır takıma hücum ettirmeyi başaramaması. Yani bir büyük takımı bırak bir Anadolu takımı kadar dahi hücum edemiyoruz. Bu ilginç geliyor beni.

Katılıyorum, AL den elenmemizin kilit noktası da buydu zaten. Kadro tamamlanınca sorunu çözeceğini umuyorum.

Ancak hücum organizasyonumuzun yetersizliği yeni bir şey değil, gol sayısından bağımsız olarak, organize atakla attığımız çok az gol var son yıllarda. Sneijder bir dolu top kaybından sonra extra şut ya da pas atarak skora etki edecek, Bruma rakip defansın içinden geçerek topu isabetli kullanacak, yahut top riskli bir ara pasıyla/karambolde Podolski' nin önünde kalacak da gol atacağız. Bu senaryoların hiçbiri bir organizasyonunun ürünü değildi, tamamen doğaçlama ve bireysel yetenekle hedefe ulaşılamaz...

Özellikle iç sahada taraftar da maça giderse çok fazla ısıran bir orta sahamız olacak gibi gözüküyor. N'Diaye Fernando orta sahası karşı takımlara orta sahayı dar eder gibi. Bakalım göreceğiz. Allah sakatlık vermesin bu sezon.

nintchdbpict000309814200.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

18 milyon serbest kalma bedeli az olmamış mı ya? Dünyada bunun yapacağı işleri yapabilen oyuncu sayısı çok az

18 milyon serbest kalma bedeli az olmamış mı ya? Dünyada bunun yapacağı işleri yapabilen oyuncu sayısı çok az

Takıma katkı sağlasın da derdimiz bu olsun yahu. O serbest kalma bedeli 2 sene sonrası için geçerli zaten; 29 yaşında o parayı etmesi için göstermesi gereken performansı bir düşün, keşke o bedelle gitse. Dertlendiğin şeye bak!:)...

Olumlu izlenim bıraktı, yine de sağlıklı yorum için ligde görmek gerek.

Aman Sergen yaw!...Ayrıntıda boğulmaya ne gerek var, ana tema o değil ki!. 2 ay daha küçük olsun n' olcak yani?...Muhteşem bir performans gösterir de 2 yıl sonra 18 milyona satabilirsek, bundan büyük transfer başarısı mı olur?. Mevzu budur...

Ha, Ndiaye gibi adamları neredeyse bedava maliyetle bulup alamadıkları için ''Sözde büyük'' diyorum zaten GSFBJK ekabirlerine, anlayabildin mi genç?;)...

Tüm sezon bu ve buna yakın performans sergilerse aldığı para helaldir.

İnşallah bizim takıma gelenlerin yaşadığı 10 maçlık periyodun ardından yaşanan düşüşü yaşamaz.

Evet;sevgili GSC üyeleri de ndiaye'yi göklere çıkardığına göre
Yeni balonumuz hayırlı olsun.

donk'un ilk maçin da attığı golden sonraki yorumları çıkarıp şuraya koysak ta belki biraz utanirlar

Ortasaha da 3 senedir selçuk oynuyordu SELÇUK.
Onun yerine BAL liginden Oyuncu getirip koysan yine hareketlenme olurdu.
Bir şeyin de suyunu çıkarmayın.

Seneye transfer dönemi yedeğe yazacağınız bir ismi bu kadar sisirmeyin

Sürün yağlı surat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt