#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden bizim bi kantemiz yok diye düşünürdüm hep ta ki ndiaye gelene kadar. inşallah böyle devam eder ve çok faydalı olur

Seviyeli takıma karşı iyi oynayarak Galatasaray kariyerine iyi 1 başlangıç yaptı.

Devamını getirir umarım.

Bismillah dün geldi bugün oynadı bastan ramires yapmaya gerek yok.

O maliyetin altında ezilmesin yeter.

İyi futbolcu kendini ilk maçta belli eder. Ben rahatım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınan oyuncuların karakterlerine ve manyaklık seviyelerine baktıkça Terimden fikir alınmış gibi bir hissiyat beliriyor içimde.

Maicon Belhanda ve Badou ne yapacaklarını tam kestiremeyeceğimiz tarzda oyuncular. Engin baytar gibi olmadık pozisyonda acayip bir gol vuruşu da yapabilirler, veya 2. dakika da kırmızı da yiyebilirler. en önemlisi bu oyuncular saha içine bir karakter koyacak isimler gibi duruyor reis. Gomis ve mariano da dahil bunlara.

benim için en ilginç ve izlerken keyif verecek isim Ndiaye. Şu yukarıdaki kısa videoyu izledikten sonra aklıma rocky filmi geldi reis. apollonun menajeri rocky'i tanımlarken 'yumruk yedikçe kalkıp üzerine geldi' diyor ya, Adam yere düştükçe kalkıp üzerine gitmiş. :D

Senin dediğin gibi de olabilir lakin benim hissettiğim fikri sorulmuş gibi. ismi geçen 2 topçu daha var. Feghouli ve Nasri. Fatih hoca oynatır dediğimiz türde sorunlu manyaklar gibi bu isimler.

Sanki Cenk Ergün ve Osman'ın dediği gibi bir kaç menajer üzerinden yürüyor bu temizlik. Alınan oyuncular Tudor'un isteği diyemeyiz, zaten belli olan isimler bunlar. Tudor sadece onaylamıştır. Muhtemelen Cenk Ergün o mesajdaki gibi bana bunlar lazım, para da var, kimler alınabilir diye menajerlerle oturdu liste hazırladı. Sonra da scoutlar, Tudor bu listeyi inceledi ve öncelik sıralaması yapıldı.

Ben bu şekilde geliştiğini düşünüyorum.

Ara pasları dikkatimi çekti, sağ kanada çok işledi güzel ve şiddetli paslar atıyor. Tabi sağ kanat Linnes olduğu için etkisiz kaldı.

Yatmaya gelmediğini belli etti bence. Menejerinin 18 milyon maddesini boşa değil gibi duruyor. Tabi gaza gelmemek lazım. Ligde göreceğiz. 1 maçlık gaz ile olmuyor.
Yine de umut verdi.
Bir de sekiyor gibi diyen çok oldu. Adamın fizyolojik yapısı öyle. Eski maçlarına da bakabilirsiniz.

Sanki Cenk Ergün ve Osman'ın dediği gibi bir kaç menajer üzerinden yürüyor bu temizlik. Alınan oyuncular Tudor'un isteği diyemeyiz, zaten belli olan isimler bunlar. Tudor sadece onaylamıştır. Muhtemelen Cenk Ergün o mesajdaki gibi bana bunlar lazım, para da var, kimler alınabilir diye menajerlerle oturdu liste hazırladı. Sonra da scoutlar, Tudor bu listeyi inceledi ve öncelik sıralaması yapıldı.

Ben bu şekilde geliştiğini düşünüyorum.

Bizde zaten her daim, 90% tüm transferler bu sekilde gelisiyor.

mesela selçukun pas yüzdesi %92 ise Ndiaye'nin %80 çok fazla dikine pas denediği için pas hatalarını bu şekilde yapıyor.....selçuk maçta 2 tane dikine deniyorsa Ndiaye bunu 5dk da yapıyor....ciddi fark etti dün ayrıca topla arası kötü değil

Selçuk'la kıyaslayınca bambaşka geliyor. Yılmışları izlemeye alıştığımdan bu adamın gümbür gümbür ezerek oynaması etkiledi. Ama bir taraftanda gerçek şu ki tekniği yetersiz basit pas hataları yapıyor. Belhanda ve Rodriguez'de pas hatasına müsait. Bu sene farklı bir takım izliyeceğiz çok top kaybeden ve kazanan bir Galatasaray.

Belhanda'ya attığı uzun top mükemmeldi

Belhanda daha önce mal oyuncularla (Selçuk-Tolga) oynadığı için öyle bir pas beklemiyordu herhalde ki kontrol edemedi topu :D

Maçı izlemedim de videoya bakarsak o müdahaleleri Türkiye liginde yaparsa faul çalmayacak hakem yok maalesef, aslında bir orta saha oyuncusunun yapması gerekenleri yapmış aşağı yukarı ama buna bile hasret olduğumuz için göze hoş gelmiş. Her şeye rağmen oyun seviyesi burada kalırsa eleştirilir bence, bugün değil yarın.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ara pasları dikkatimi çekti, sağ kanada çok işledi güzel ve şiddetli paslar atıyor. Tabi sağ kanat Linnes olduğu için etkisiz kaldı.

Yatmaya gelmediğini belli etti bence. Menejerinin 18 milyon maddesini boşa değil gibi duruyor. Tabi gaza gelmemek lazım. Ligde göreceğiz. 1 maçlık gaz ile olmuyor.
Yine de umut verdi.
Bir de sekiyor gibi diyen çok oldu. Adamın fizyolojik yapısı öyle. Eski maçlarına da bakabilirsiniz.
Hocam nasıl fizyolojik yapı bu yav. :D

Ndiaye'de sıkıntı çıkmayacak belli ki, gerçekten orta sahada dikine oynayan oyuncu görünce insan izlediğinden zevk alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt