Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.516
- 59.081
- 4.758
neden bizim bi kantemiz yok diye düşünürdüm hep ta ki ndiaye gelene kadar. inşallah böyle devam eder ve çok faydalı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınan oyuncuların karakterlerine ve manyaklık seviyelerine baktıkça Terimden fikir alınmış gibi bir hissiyat beliriyor içimde.
Maicon Belhanda ve Badou ne yapacaklarını tam kestiremeyeceğimiz tarzda oyuncular. Engin baytar gibi olmadık pozisyonda acayip bir gol vuruşu da yapabilirler, veya 2. dakika da kırmızı da yiyebilirler. en önemlisi bu oyuncular saha içine bir karakter koyacak isimler gibi duruyor reis. Gomis ve mariano da dahil bunlara.
benim için en ilginç ve izlerken keyif verecek isim Ndiaye. Şu yukarıdaki kısa videoyu izledikten sonra aklıma rocky filmi geldi reis. apollonun menajeri rocky'i tanımlarken 'yumruk yedikçe kalkıp üzerine geldi' diyor ya, Adam yere düştükçe kalkıp üzerine gitmiş.![]()
Senin dediğin gibi de olabilir lakin benim hissettiğim fikri sorulmuş gibi. ismi geçen 2 topçu daha var. Feghouli ve Nasri. Fatih hoca oynatır dediğimiz türde sorunlu manyaklar gibi bu isimler.
Sanki Cenk Ergün ve Osman'ın dediği gibi bir kaç menajer üzerinden yürüyor bu temizlik. Alınan oyuncular Tudor'un isteği diyemeyiz, zaten belli olan isimler bunlar. Tudor sadece onaylamıştır. Muhtemelen Cenk Ergün o mesajdaki gibi bana bunlar lazım, para da var, kimler alınabilir diye menajerlerle oturdu liste hazırladı. Sonra da scoutlar, Tudor bu listeyi inceledi ve öncelik sıralaması yapıldı.
Ben bu şekilde geliştiğini düşünüyorum.
SERT. en sevdigimiz demi? Badou N'Diaye: Mücadele etmeyi ve defansif müdahaleleri seviyorum. Kaptığım topla ileri çıkmaktan zevk alırım. Sert oynamak hoşuma gidiyor https://twitter.com/RedReport_/status/894106813678977024/photo/1
Hocam nasıl fizyolojik yapı bu yav.Ara pasları dikkatimi çekti, sağ kanada çok işledi güzel ve şiddetli paslar atıyor. Tabi sağ kanat Linnes olduğu için etkisiz kaldı.
Yatmaya gelmediğini belli etti bence. Menejerinin 18 milyon maddesini boşa değil gibi duruyor. Tabi gaza gelmemek lazım. Ligde göreceğiz. 1 maçlık gaz ile olmuyor.
Yine de umut verdi.
Bir de sekiyor gibi diyen çok oldu. Adamın fizyolojik yapısı öyle. Eski maçlarına da bakabilirsiniz.