#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:moody:

2 sene sonraki satın alma opsiyonunu düşündüğüm kara gecelerden biri..

Adamı öveceğim ama söyleyeceğim şeyler ırkçılık sayılacak. Büyük sıkıntıdayım, övemiyorum :)

Transferi sırasında ve sonrasında ne övdüm ne sövdüm, bonservisi ve alacağı hakkında yorumda bulunmayı bırak aklımdan bile düşünce geçirmedim; bekledim sadece. Osmanlıspor'da beğeniyordum ama her anadoludan gelen topçu gibi Papa I. N'diaye'ye karşı da bir ufak önyargım var gibiydi. Aldığı her kuruş ve ödediğimiz bonservisin her yurosu feda olsun, helal lan sana helal... Böylesini Avrupa'dan almaya kalksan hastır çekerlerdi... Nokta atış bir transfer.

Lakayt olmaması gerek. Ben oldum takımın orta sahasıyım havasına girdi gibi de. 2 tane çok saçma hata yaptı birinde duran top kazanıp gol attılar. Kalitesi var ama dikkat etmesi lazım sağına soluna.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi topcu 60tan sonra düşmesi normal o kadar tempolu oynarsa

bu mac daha sonuktu ve nedense gereksiz yere sert girdi bazen. biraz daha konsantre olmali

Adama top mu vermiyorsunuz ne yapiyor bunlar antrenmanda ? Kuduz gibi saldiriyor topa :D

Bayağı kötü oynadı, ilk yarıda bir iki olumlu hareketi var ama sonrasında kayboldu gitti. İlk 11'de kalıcı olmak için hayvani presten fazlasını yapmalı.

Gayet iyiydi ama biraz dikkatli olması lazım hakemlere karşı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt