#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Serdar iki bu cok kontrolsüzler ikili mücadelelerde dan dun giriyorlar rakibe. Biraz daha sakin olmalilar kesinlikle.

Hala yetersiz buluyorum bunu. 10 numara da oynasa bile bu düsüncem degismeyecek gibi cünkü 10 numara da oynamak icin de yeterli degil gibi.

Ama 10 numara da denemekte yine de fayda var kesinlikle.

Boldladığım cümlene kısmen, diğerlerine tümüyle katılıyorum. O nüansı şöyle ifade edeyim; tam 10 numara değil de yırtıcı ve gezgin 9.5 numara gibi düşünmek lazım, bizden önce beğeni kazanmasının sebebi de o tarz oyunu idi zaten. Ndiaye' den Alex tarzı bir 10 numara asla olamaz; çevre kontrolü vs vs vs. Ancak hücuma dönük bir oyuncu için üst düzey devamlılık ve pres yapabilme kapasitesi, rakip takım için dripling-çalım-şut tehdidi kendisini öne çıkarıyor; karakter ve takıma adanmışlık konusunda da bir defosunu görmedim şu ana dek (Belhanda' yı bu yüzden istememiştim, şu ana dek yanıltmadı maalesef)...

Eğer Tudor yahut belki yerine gelecek bir başkası Ndiaye' yi yine savunma öncelikli kullanacaksa, en kısa yoldan kendisini isteyen bir kulübe paketlenmesinin en doğrusu olacağı kanaatindeyim. Hücuma dönük oyuncular, istisnalar haricinde savunma yapmayı bilmez ve gayret etseler de beceremezler ve Ndiaye o mütesna oyunculardan biri olmadığını yeterince ispatlamıştır.

Tudor kalırsa yazık edecek adama. Belhanda ve Ndiaye' nin bulunduğu 11 de Feghouli' yi 10 numara oynatmak nedir Allah aşkına?!:mad:. Zayıf olan güvenimi bu icraatiyle tümüyle tüketti; mümkün olsa kendisine yönelteceğim çok sayıda sorudan biridir bu mevzu...

Birine ayarsızca dalıp sarı görüp cezalı duruma düşecek gibi his var içimde. O saatten sonra kırmızı görmeyide beceremez derbide Selçuk oynar

Bu adam yatıp kalkıp pas çalışması lazım. Hem kısa hem uzun. Deli gibi pas çalışması lazım. Her gün bireysel olarak kısa uzun pas çalışsa. 1 ay sonra düzelir aslında.

Bu yaştan sonra hiçbir şey olmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav neden olmasın ? Birçok oyuncu ileri yaşlarda birsürü şey öğreniyor. Basketbolda da Futbolda da bu iş böyle. Mesela sinan güler 30 undan sonra içeriye adam akıllı penetre etmeyi ve 3pt yüzdesini arttırdı. İbrahimovic 30 undan sonra. Gençlik yıllarına göre çok çok daha fazla gol attı. Bu tarz bir sürü örnek var. Çalışılarak pas atmayı çok rahat öğrenebilir .Onun dışında zaten bizim sistem için iyi bir oyuncu. Ayrıca bu adam 25-26 yaşında.

Yine saçma sapan gereksiz yerini kaybetmesinin sonucunda arkasından çifte dalarak birine sarıyı görür eğer Alanya'da biraz hızlı bir oyuncu var ise.

berbat her zamanki gibi. ayarsız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buna ve Belhanda ya verdigimiz 15,5 + 3,5 Milyon € ya yazik gercekten.

Az beynini kullan az

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın içine cin falanmı girdi. Tam bir sakat yav. Keşke moruinho fellainiyi salsaydı. Fellaini bu takımı 1 kademe üste çıkarırdı.

Şimdi mi gördünüz bundan bir şey olmayacağını 3. haftadan beri belliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt