- 11 Aralık 2009
- 18.288
- 11.102
- 1.998
Bir Serdar iki bu cok kontrolsüzler ikili mücadelelerde dan dun giriyorlar rakibe. Biraz daha sakin olmalilar kesinlikle.
Hala yetersiz buluyorum bunu. 10 numara da oynasa bile bu düsüncem degismeyecek gibi cünkü 10 numara da oynamak icin de yeterli degil gibi.
Ama 10 numara da denemekte yine de fayda var kesinlikle.
Boldladığım cümlene kısmen, diğerlerine tümüyle katılıyorum. O nüansı şöyle ifade edeyim; tam 10 numara değil de yırtıcı ve gezgin 9.5 numara gibi düşünmek lazım, bizden önce beğeni kazanmasının sebebi de o tarz oyunu idi zaten. Ndiaye' den Alex tarzı bir 10 numara asla olamaz; çevre kontrolü vs vs vs. Ancak hücuma dönük bir oyuncu için üst düzey devamlılık ve pres yapabilme kapasitesi, rakip takım için dripling-çalım-şut tehdidi kendisini öne çıkarıyor; karakter ve takıma adanmışlık konusunda da bir defosunu görmedim şu ana dek (Belhanda' yı bu yüzden istememiştim, şu ana dek yanıltmadı maalesef)...
Eğer Tudor yahut belki yerine gelecek bir başkası Ndiaye' yi yine savunma öncelikli kullanacaksa, en kısa yoldan kendisini isteyen bir kulübe paketlenmesinin en doğrusu olacağı kanaatindeyim. Hücuma dönük oyuncular, istisnalar haricinde savunma yapmayı bilmez ve gayret etseler de beceremezler ve Ndiaye o mütesna oyunculardan biri olmadığını yeterince ispatlamıştır.
Tudor kalırsa yazık edecek adama. Belhanda ve Ndiaye' nin bulunduğu 11 de Feghouli' yi 10 numara oynatmak nedir Allah aşkına?!