#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere haberleri çıkmadan önce de söylemiştim bu çocuktan birşey olmaz. Enerjisini yanlış kullanıyor, alakasız yerde pres yapıp yerini kaybedip dönüşte sert faul yapıyor ve bunu haftalardir yapiyor, acaba kimse uyarmiyor mu.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav neden olmasın ? Birçok oyuncu ileri yaşlarda birsürü şey öğreniyor. Basketbolda da Futbolda da bu iş böyle. Mesela sinan güler 30 undan sonra içeriye adam akıllı penetre etmeyi ve 3pt yüzdesini arttırdı. İbrahimovic 30 undan sonra. Gençlik yıllarına göre çok çok daha fazla gol attı. Bu tarz bir sürü örnek var. Çalışılarak pas atmayı çok rahat öğrenebilir .Onun dışında zaten bizim sistem için iyi bir oyuncu. Ayrıca bu adam 25-26 yaşında.
Dakika 32 izlemeni tavsiye ederim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.yarı çok iyiydi,gomis 1 asistini yedi...

Psikolojik bir rahatsızlığı var sanırım. Böle ağlanacak olaya gülen tipler olur gülünecek olayada ağlayanlar olur ya tam onlardan bu.

2.yarı toparladı biraz neyse ki

Imbula dediğiniz adam Fransa'da dökülüyor

Ndiaye doğru pozisyonda oynamasını geçtim ligin en çok top kesen adamlarından biri

Pas kalitesinin düşüklüğü,enerji düşüklüğünden de kaynaklanıyor

Tolga soldan 6'ya
Badou 10 numaraya
Belhanda kulübeye

Böyle olursa iş yapacaktır diye düşünüyorum.

Talibi varsa gönderelim

Imbula dediğiniz adam Fransa'da dökülüyor

Ndiaye doğru pozisyonda oynamasını geçtim ligin en çok top kesen adamlarından biri

Pas kalitesinin düşüklüğü,enerji düşüklüğünden de kaynaklanıyor
Dökülmesi ndiaye den kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor
Biraz daha dökülsün paketleyelim sezon

geçen maçlara baktigimiz zaman bu maçta fena degildi

daha iyi oynamasi gerekiyor lakin

Garry ve Yasin'e beyinsiz diyordum da Badou nun bunlardan asagi kalir yani yok kesinlikle.

İlk yarinin son 10 dksi ve ikinci yari izledigim kadariyla iyiydi begendim ben.niye bu kadar olumsuz yorum yapiliyor anlamadim.

2.yarı çok iyiydi diyelim tekrardan,bunun da gole ihtiyacı var belhanda gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt