#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bidahaki satistan ottomanlara pay yok degilmi?

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[FONT=&quot]Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: [/FONT]
[FONT=&quot]"Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye ve Osmanlıspor Futbol Kulübü ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 7.500.000 Euro net tutarında erken sona erdirme tazminatı bedeli ödenecektir. [/FONT]
[FONT=&quot]Ayrıca, Futbolcunun forma giyeceği yirmi beşinci resmi müsabakaya (TFF Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA müsabakaları) istinaden 750.000 Euro net, [/FONT]
[FONT=&quot]Futbolcunun forma giyeceği ellinci resmi müsabakaya (TFF Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA müsabakaları) istinaden de 750.000 Euro net bonus ödemesi yapılacaktır. [/FONT]
[FONT=&quot]Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır. [/FONT]

Ndiaye bizle 17 maça çıktı o bonuslar aktif olmadı yani biz 7,5 a almış olduk

Kar ettik ama bakalım ne kadar,kar mı ettik zarar mı ettik onu zaman gösterecek

Iyi para kazanacağız gibi ama yerini doldurmak zor olacak. Yine de Ndiayeyi kim aldıysa helal olsun.

Sıcak para bulamayan menemenci yönetim badouyu yaka paça satıyor. Görünen bu. Yazıklar olsun.

ilk maç çok iyiydi sonra bir daha iyi oynadığını görmedik, çok erkendi belki ama Terim ile çıktığı 2 maçta da bir şeyini göremedik. Bence iyi oldu, ne zaman böyle ''olacak olacak'' diye beklesek olmuyor çünkü. Şuursuz bir kardeşimiz, aşırı dengesiz, koordinasyon problemleri vardı. Tek sıkıntı transferin bitmesine az kalmış olması, yeri kolay dolacak bir adam aslında ama işte süre kısıtlı.

İki olumlu taraf var böylelikle.
Maddi kazancımız fena olmayacak olması ve bunun malca ndiaye yorumlarını okuma zorunluluğu ortadan kalkması.

Ndiaye ye Maldiaye demesini ben de pek hos bulmuyordum ama Ndiaye yi yetersiz bulmasi ve begenmemesi konusunda hemfikirim kendisiyle.

Su adamdan 18 Milyon falan kazanmamiz muhtesem bir is olur. Öyle yeri dolmayacak aman aman birisi degil, tek sorun yerine adam alinmadan gönderilmesi olacaktir.

Ndiaye ye Maldiaye demesini ben de pek hos bulmuyordum ama Ndiaye yi yetersiz bulmasi ve begenmemesi konusunda hemfikirim kendisiyle.

Su adamdan 18 Milyon falan kazanmamiz muhtesem bir is olur. Öyle yeri dolmayacak aman aman birisi degil, tek sorun yerine adam alinmadan gönderilmesi olacaktir.
Yetersiz demek başka. Onun yaptığı oyuncuyu küçük düşürmek aşağılamak resmen.

Satılmasına karşı değilim, muhtemelen kendi de istemiştir gitmeyi, hocam akşam bir şeyler söyleyecektir.

Tek sorun bu 4 günlük sürede biz doğru bir hamle yapabilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt