- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17 ml eder miydi asla ama zamanlama çok kötü
Buda devr e arası adam almanın özellikle iyi adam almanın kaymağını yedik fiyat olarak yaz dönemi olsa bu futbolla o değeri göremezdi
abv juve
Senin kasintin var galibaDk kupasından sonra 40 eder sen boş konuşmaya devam et
Senegal tarihinde 40 milyon euroya transfer olan var mi?Dk kupasından sonra 40 eder sen boş konuşmaya devam et
Senegal tarihinde 40 milyon euroya transfer olan var mi?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah sukur 10000 kere konusup 1 kere hakli ciktin.Kendisine sırf anadolu da oynadığı için çöp çeken bir kaç futbol ulemasına güzel bir ders verdiği için ve tarihimizin en yüksek bonservisini oynadığı sadece 6 ay içerisinde kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim
Yeni takımında da iyi oynayıp yüksek yerlere kapak atacağından şüphem yok.Başarılar
Kendisine sırf anadolu da oynadığı için çöp çeken bir kaç futbol ulemasına güzel bir ders verdiği için ve tarihimizin en yüksek bonservisini oynadığı sadece 6 ay içerisinde kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim
Yeni takımında da iyi oynayıp yüksek yerlere kapak atacağından şüphem yok.Başarılar
Olm bize Anadolu’dan gelip de başarılı olan bir yabancı oyuncu neredeyse hiç yoktu. İlk seferde öyle düşünülmesi normal, ki bende öyle düşünüp eleştirmiştim o zaman. Ama beni yanılttı mı? Evet, fazlasıyla. Gittiğinde de en fazla üzülenlerden biri oldum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendisine sırf anadolu da oynadığı için çöp çeken bir kaç futbol ulemasına güzel bir ders verdiği için ve tarihimizin en yüksek bonservisini oynadığı sadece 6 ay içerisinde kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim
Allah sukur 10000 kere konusup 1 kere hakli ciktin.
Son 200 postun ayni icerikli
Anladik sen hakliydin sen bir uzmansin biz hepimiz salagiz