#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 ml eder miydi asla ama zamanlama çok kötü
Buda devr e arası adam almanın özellikle iyi adam almanın kaymağını yedik fiyat olarak yaz dönemi olsa bu futbolla o değeri göremezdi

abv juve

N'Diaye tarzı orta sahalar revaçta artık günümüz futbolunda. Tempolu, mücadeleci, oyunu iki yönlü oynayabilen, pres özelliği yüksek, topla dikine katedebilen, çalım atabilen. Siz istiyorsunuz ki bu özelliklerine bir de ek olarak Pirlo gibi 40 metre ayağa top atabilsin, uzaktan şutu olsun, duran toptan golü. :) Gitmesi bir bakıma iyi oldu zira bu taraftar mantalitesiyle vasat futbol sergilediği ilk maçtan sonra yine boş boş eleştiriler yapılacaktı. Osmanlıspor'dan geldi sonuçta. :)

https://www.youtube.com/watch?v=odS1ndnJX4U

Çok güzel topçuydu. Sürekli koşar koşar koşardı, arada bir de mutlaka faul yapıp koşusunu süslerdi.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mal ligimizde kendisine calinan faullerin %90i premier ligde calinmayacaktir

[FONT=&quot]Stoke City teknik direktörü Paul Lambert: "Ndiaye farklı bir oyuncu, takıma enerji katacak. Ayrıca kalabalık tribünlere karşı problem yaşamayacaktır çünkü Avrupa'nın en ateşli taraftarlarına sahip olan takımlarından birinde, Galatasaray'da oynadı."[/FONT]

Kendisine sırf anadolu da oynadığı için çöp çeken bir kaç futbol ulemasına güzel bir ders verdiği için ve tarihimizin en yüksek bonservisini oynadığı sadece 6 ay içerisinde kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim

Yeni takımında da iyi oynayıp yüksek yerlere kapak atacağından şüphem yok.Başarılar

Kendisine sırf anadolu da oynadığı için çöp çeken bir kaç futbol ulemasına güzel bir ders verdiği için ve tarihimizin en yüksek bonservisini oynadığı sadece 6 ay içerisinde kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim

Yeni takımında da iyi oynayıp yüksek yerlere kapak atacağından şüphem yok.Başarılar
Allah sukur 10000 kere konusup 1 kere hakli ciktin.

Son 200 postun ayni icerikli

Anladik sen hakliydin sen bir uzmansin biz hepimiz salagiz

Olm bize Anadolu’dan gelip de başarılı olan bir yabancı oyuncu neredeyse hiç yoktu. İlk seferde öyle düşünülmesi normal, ki bende öyle düşünüp eleştirmiştim o zaman. Ama beni yanılttı mı? Evet, fazlasıyla. Gittiğinde de en fazla üzülenlerden biri oldum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm bize Anadolu’dan gelip de başarılı olan bir yabancı oyuncu neredeyse hiç yoktu. İlk seferde öyle düşünülmesi normal, ki bende öyle düşünüp eleştirmiştim o zaman. Ama beni yanılttı mı? Evet, fazlasıyla. Gittiğinde de en fazla üzülenlerden biri oldum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aga ilk geldiğinde bonservis ve fiyat bakımından eleştirenlere lafım yok zaten.Bende abartılı buldum fiyatı,hatta büyük olasılıkla Dursun-komisyon işleri döndüğü belli

Lakin bunları bir tarafa bırakırsan sırf oynadığı süre içerisinde bile bize katkısını görmeyen insanları da çok gördüm.Elin Stoke City li t.d sü ordan görmüş ama bizim taraftarların bazı kesimi görmemiş ne diyelim :D

19778_ayakta-alkisliyorum.jpg

ne zaman oynuyor
ilk macinda biraz gülek

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt