Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Dedik en kritik adamımızdı diye orta sahada.Alın size 1 metre top süremeyen kanılar ordusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın yerine selçuk, tolga, donk, belhandayı gördüğümüzde o zaman anlayacaz önemini.
Yolu açık olsun. Şampiyonluğu sattık maalesef.
Şu orta sahayla şampiyon olursak büyük sürpriz olur.
Şimdi Aydın bir şey soracağım. Satılması doğru mu değil mi? Benim şu mesajlarından anladığım sen satılmasını doğru bulmuyorsun ama yanlış algılama yapmamak için sana soruyorum.
Ha ben de tam iste bu cevabi bekliyordum.https://www.gscimbom.com/forum/f30-...ioune-ndiaye-159567/index163.html#post9811567
1-2 mesaj üstünde cevabını bulabilirdin ama neyse..
Ha ben de tam iste bu cevabi bekliyordum.
Hatirliyor musun hani seninle bir mesajlasmamiz olmustu, sen bonservis rekoruuuuuu diye yazip duruyordun.
Ben de sana bonservis miktari rekor olsa ne olur olmasa ne olur yazip bir hesap yapmistim, alirken ödedigin bonservis bedelini sattigin bonservis bedelinden cikardigin zaman kalan miktar üzerine. Orada eklemistim, üc bes milyon kar icin zor olan sampiyonlugu daha da zora soktuk diye. Sen pek umursamadin yahu o mesajlari, hatta bana laf bile sokup durdun, yine bonservis rekoruuuuuuuuuu, anadolu cöpü sayesinde kazandigimiz paralar falan yazmistin.
Evet haklisin, yerine adam alinmayip bu orta sahaya mahkum olmak hata ama bonservis rekoruuuuu diyen adamin, o gün bu hatadan bahsedilmesini umursamayan birinin bugün bu konuda millete laf sokmasi tam bir komedi. Ha simdi ben bunlari yazdigim icin yine kötü olurum, yine sen sadece beni görüyorsun falan dersin. Eee ama bunlar yasandi Aydin ve o zaman da yazdim, simdi de yaziyorum seni görmemek mümkün degil ki, devamli bu islerin icindesin.
Ha bak benim derdim Ndiaye söyle iyi böyle kötü falan da degil, Ndiaye hakkinda ben de elestiriler yaptim ve bu elestirilerimin hala arkasindayim.
Benim icin mesela Fernando daha önemli bir oyuncu ve bak ben Ndiaye konusunda senin ile ayni fikirdeyim, üc bes milyon kar icin yerine adam alinmadan satildi, zor olan sampiyonluk daha da zora girdi. Ama bunu o zaman sen umursamadin yahu, senin icin varsa yoksa bonservis rekoruuuuuuuuuu önemliydi. Hani bunu yapan biri bugün su konuya gelip oyuncunun eksiklerini elestirenlere ne diye laf sokup durar cok merak ediyorum dogrusu.
Tabii canim Ndiaye´yi kücümsemek icin yaptim o hesabi, dogru ya oyuncu benim iddiamin aksine bize bedaya geldi.Acayip komiksin yaa
Bir kere sen o hesabı yapıp oyuncuyu küçümseye çalışmak için yapmıştın.Ndiaye'yi savunduğunu hissetsem senle neden tartışma gereği duyayım ki ?
Sen görmek istediklerini gördüğün için benim düşüncelerimin,dediklerimin pek önemi olmuyor.Bilmiyorum hangi konuydu ama Namıkla tartıştığımızda en büyük korkumun yerine adam alınmaması olduğunu söylemiştim.İstersen sorabilirsin kendisine
Senin şu ahkam kesmelerine bayılıyorum devam![]()
Tabii canim Ndiaye´yi kücümsemek icin yaptim o hesabi, dogru ya oyuncu benim iddiamin aksine bize bedaya geldi.
Hey allahim ya bonservi üzerinden yapilan bir kar hesaplamasi oyuncuyu kücümsemek icinmis, mantiga bak mantiga.
Ama sasirmiyorum, cünkü önemli olan bonservic rekoruuuuuuuuuu.
Sen bayilmaya böyle millete laf sokmaya devam et, en iyi yaptigin is zaten.
Kazandırdığı para şampiyonlugu kaybettirecekse gene zararına bi iş yapmış oluruz. Biz satmadık kendi gitti. Sezon sonu biraz daha fazla paraya satabilirdik.
Yanlış yaptı hıyar ağası.
GSCimbom Mobile App
Sıcak parayı borca harca yatırdılar işte.Kendi gitmek istese bile yerine oyuncu almamak kimin suçu ? Ndiaye'den bağımsız olarak düşündüğünde doğru sonuca ulaşıyorsun zaten
Bir oyuncunun eksiklerini dile getirmek, esas kerameti baska bir oyuncuda görmek ne zamandan beri kücümsemek oluyor yahu? Bu nasil bir mantik?Sen adamın performansını küçümser görmezden gelirsen böyle muhtaç kalırsın işte
Şu kritik,aradığımız dönemde bile Fernando olsaydı şöyleydi böyleydi diye küçümsüyorsun.Aksini iddia etmen komik bir kere
O zaman şöyle soralım sana Galatasaray tarihinde en çok paraya sattığın oyuncu kimdir ? He bak birde bu dediğin olay 6 aylık zaman diliminde gerçekleşti.Karaktersiz dediğin oyuncu sana en zor döneminde para kazandırdı.Tabi senin için bunlar pek önemli değildir
Bir oyuncunun eksiklerini dile getirmek, esas kerameti baska bir oyuncuda görmek ne zamandan beri kücümsemek oluyor yahu? Bu nasil bir mantik?
Galatasaray takimina Ndiayenin kazandirdigi resmi miktar 8 milyon civaridir, beni ilgilendiren tek nokta bu.
Satis miktarinin 16 Milyon olmasi bu adamin bize bedava gelmedigi gercegini degistirmez.
Bu adam bize bedaya gelmis olsa idi bu benim icin bir rekor sayilirdi, bunun disinda üc bes milyon kar icin yapilmis olan zamanlamasi hatali bir satistir.
Senin mantigina göre Osmanlispor bize Ndiayenin bonservisini hibe etti veya edecek.
Bu takima en cok bonservisi kazandiran Arda Turan´dir, cünkü alt yapidan cikti.
Bunun üzerine de koyuyorum, evet bu adam benim nazarimda karaktersizdir.
Keske alti aylik zaman diliminde üc bes milyon kar ettirecek bir adam alinacagina, su an takimin orta sahasina faydali olacak bir adam alinsa idi.
Al buyur kendi agzindan yaptigi aciklamalar, takima olan bagdan, Fatih Terim´den, bunlarin güclenerek devem edeceginden bahsediyorhttps://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2018/01/04/badou-ndiaye-ben-bir-aslanim
Böyle birisi benim icin karaktersizdir, hem de ag babalarindan.
Gidecekse sezon basinda teklif var iken gidecekti, alti ay sonra takim sampiyonluk yarisinin ortasinda iken bu takimi daha kötü alternatiflere birakarak degil.
Bunlari görmeyip burada bana bonservis rekoruuuuuuuu tezi üzerinden laf sokmus olan biri neyin önemli olup neyin önemli olmadigindan bahsetmesin bir zahmet.
Üstelik bunun altini oyuncunun eksiklerini elestiriyoruz diye oyuncuyu asagiliyoruz gibi sacma sapan bir sey ile doldurarak.
Peki o zaman en kisa yolu gidelim.Sakız gibi uzatıyorsun sonuç aynı bak işine
Bu lafi etse ne olur etmese ne olur, yaptigi aciklamalar ortada, gitme sekli ortada.
FT ne açıkladı?Bu lafi etse ne olur etmese ne olur, yaptigi aciklamalar ortada, gitme sekli ortada.
Kimse aksini de iddia edemez cünkü olanlari aciklayan bizzat Fatih Terim.
Transfer süreci ile ilgili önce kalmak istedigini, sonra zehirlendigini, ille de gitmek istedigini.FT ne açıkladı?
GSCimbom Mobile App
Peki o zaman en kisa yolu gidelim.
Cok acik, net, basit ve kisa soruyorum, Osmanlispor 7,5 milyon euroyu ve menajeri ise 1 milyon euroyu Galatasaray kulübüne hibe mi ettiler veya edecekler mi?
Hadi bakalim dogrucusun ya, önemli konulari göz ardi etmeyen birisin ya, bu basit soruya acik yüreklilik ile cevap verde göreyim.