#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Stochtan yediği çalım oyuna yeni girmesi daha ısınamamış oluşundandı. o Pozisyondan sonra toparladı alıştı zaten sağ kanattan gelemediler. Serkan-Sabri ikilisi dar etti fenerlileri oraya diyebilriiz.

Rotasyona girmesi çok iyi 1-2 seneye de Sabriden alır formayı

Ben nedense Uğur Uçar'dan daha iyi buluyorum Serkan'ı.

Bu yoruma karşı gelenler mutlaka olacaktır :)

Dostum Uğur sakatlıktan önce otoban gibi kullanıyordu sağ kanadı,unutma bunu da.

Sakatlanıp çıktıktan sonra sağ tarafımız bariz otoban gibi oldu. İnşallah sakatlığı ciddi değildir.

Yanlış hatırlamıyorsam kart sınırındaydı. Sarı kartta gördü. Durumu bence ciddi olabilir. Çünkü oyundan alınırken sedyeyle terketti oyunu. Bu hafta oynayacak duruma gelse bile kart cezalısı. Onun için avantaj.. :)

Ben de durumunu soruyorum zaten oğlum:D

Çapını bilen bir oyuncu fakat,bir pozisyonda çok kızdım,ceza sahasına girip 3 saniye pas vermek için beklemesi delirtti,arkasına gol attık ama bu çok küçük bir detay gibi gözüksede yanlıştı Galatasaray oyuncusu bu kadar çok düşünemez,neredeyse arkadaşına davetiye yollayacaktı müsaitsen topu atacağım diye olmaz..

Görevini yerine getirmeye çalışıyor. Bu takımda ona ihtiyaç var. Sakatlığı ve cezası nededniyle Sabri oraya kaydırılmalı ve Elano haftaya sağ açığa geçmeli. Böyle daha iyi oynuyoruz.

Çapraz bağları kopmuş.

Sezon sonuna doğru forma giymeye başlar.

Arkadaş ne talihsiz takımız.

Hadi yaa

Şansa bak adam mahvoldu :(

Sonu Uğur Uçar'a benzemez umarım:o

Tam da yeni sağ bekimizi bulduk derken bu olmamalıydı :(

Devreyi kapattı

Sabriye dua edin sakatlanmasın yoksa Ali Turan şov izliyecez.

Geri
Üst Alt