#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

iyi yedek olur diyordum sene basinda ama meger adam kotuymus:)

Rijkaard döneminde iyiydi bi kaç maç.Sabri'de Rijkaard döneminde çok iyiydi.İlk defa kendisini geliştirdi falan dedik.Caner'i nasıl kakaldık diye gülüyoruz burada o bile baya iyiydi bi dönem.Kewell'ın yerine sol kanatta oynasın muhabbetleri döndü hatta baya bi.Yabancılarda sakat olmadığı dönemde baya iyilerdi.Yeteneksiz-çapsız türk oyuncuları yüzünden harcandı.

Bunları niye yazıyorum şimdi bu nasıl futbolcu dediğimiz adam bile Rijkaard döneminde öyle bi izlenim vermiş ki umudumuz var bu adamdan.Rijkaard'a ilah muamelesi yapmamız doğruymuş demek ki:)

Rijkaard döneminde iyiydi bi kaç maç.Sabri'de Rijkaard döneminde çok iyiydi.İlk defa kendisini geliştirdi falan dedik.Caner'i nasıl kakaldık diye gülüyoruz burada o bile baya iyiydi bi dönem.Kewell'ın yerine sol kanatta oynasın muhabbetleri döndü hatta baya bi.Yabancılarda sakat olmadığı dönemde baya iyilerdi.Yeteneksiz-çapsız türk oyuncuları yüzünden harcandı.

Bunları niye yazıyorum şimdi bu nasıl futbolcu dediğimiz adam bile Rijkaard döneminde öyle bi izlenim vermiş ki umudumuz var bu adamdan.Rijkaard'a ilah muamelesi yapmamız doğruymuş demek ki:)

evet rijkaard büyük hocaydı onuda harcadık.kalitesiz kadro verdik.elano keita baros kewell giovanni jo sabri mehmet topal gibi isimlerle başarı yakalayamazdı :( serkan kurtuluş bile fırtına gibi oynuyordu sağbekte gökhan gönül ü andırıyordu resmen.

Açık ara türkiyenin en iyi kadrosunu şampiyon yapamayan büyük hoca.Fenerde topuz bizde keita,özer-arda,baros-guiza.elano-alex,topal-baroni,jo-semih

Bu kadar bariz kadro farkına rağmen fenerin kaç puan gerisinde bitirdi.Büyük hoca falan tıraş.Barcelonada 6 sezonda 2 kere şampiyon olmak o kadroyla reziliktir.Sparta r. ile küme düşmesini söylemeyelim

Rijkaard'dan önce 4 sene Barca'nın ne halde olduğunuz o sistemin kurulmasını Deco,Xavi,R10 un ofansif orta sahalar iken nelere dönüştüğünü anlatmıştım.Kapak yemeye bu kadar hevesli olmayın beyler futbol tartışıyoruz bi de sizle:asd:

Bu adamın oynaması için bir sebep yok.

Hız?

Teknik?

Savunma?

Hücum?

Kademe anlayışı?

Ya da başka bir şey?

Rijkaard'dan önce 4 sene Barca'nın ne halde olduğunuz o sistemin kurulmasını Deco,Xavi,R10 un ofansif orta sahalar iken nelere dönüştüğünü anlatmıştım.Kapak yemeye bu kadar hevesli olmayın beyler futbol tartışıyoruz bi de sizle:asd:

Ne sistemmiş bu arkadaş.3.olan barcelonanın sistemi guardiolanın gelişi rijkaardın gidişi ile tık diye oturdu ne hikmetse.

Tek yapması gereken şey formadan çekmek.Adam taçta bile rakibini tutamadı.

Daha adam gibi ayak ici pas atamayan adamdan degil yedek, topcu olmaz. biraksak bank asya'ya ancak düser. gitmesi gereken yer orasi zaten. adnan sezgin büyük adam gercekten. adamin yüzdesi 5% filan topcu bulma konusunda. helal.

Bu adam Galatasaray'da oynuyorsa ben de oynarim diyen kac kisiyiz????

Bu adam top stop etmeyi bilmiyor , Yemin ediyorum haberi bile yok top stop etmekten.Yazık günah verilen paralara yazık , altyapıdaki çabalayan çocuklara yazık !!!!!!

Macin yarisi Tita'nin sirtinda oynadi ,adamin formasina yuva yapti.Hakem iyi sabir gosterdi.Iki dakika dusunulmeden satilmasi lazim.

Ben altyapı oyuncusunun bu denli teknik bilgiden zayıf olduğunu düşünmüyorum kardeş , A2 maçlarını da izliyorum elimden geldiği kadar , stoperde oynayan koca bacaklı Sinan bile Serkan'dan daha verimli olur emin ol . Fark da şurda kardeşim ; ZİHNİYET . Bu takımda formda Kewell , Lincoln , Baros , Nonda ,Arda varken T.D 'ün takıma transfer olarak Mustafa Sarp'ı aldırmasıydı . Yerli yerli diye yırtınan yerliler hiçbirşeyden anlamayan amca,dayı , hala akraba ilişkisi sanmaları futbol konjonktürünü.

Yetenek 0..

Defans anlayışı 0..

Hücuma katkı 0..

Hızı kaplumbağa gibi..

Fizik gücü çubuk kraker gibi..

Ulan ne işi var bu adamın Galatasaray'da.!

Aydın ile buna söylenebilecek tekşey 'İkiside senelerdir Galatasaray seviyesine çıkamadılar lakin en sonunda Galatasaray onların seviyesine indi.'

Geri
Üst Alt