- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.748
Tete özelinde değil takım hücumdayken herkes en saçma tercihi yapıyor. Burda ben futbolcularda sorun aramıyorum hoca yetersiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet alıştı tabi. Kerem her maç leblebi gibi top kaybı yapıyor sahadakiler ve kenardakiler gayet doğal davranıyor. Bi tek biz ekran karşısında çıldırıyoruzBundan önce Kerem 8 kere üst üste top kaybetti ona kimse tepki göstermedi sahada ne hikmetse.
Fenerlivari söylemlerden kaçınalım.takım icinde tete sevilmiyor olabilir
tete yunus akgün gibi takılıyor ya biraz güvense kimse ondan pas istemiyorFenerlivari söylemlerden kaçınalım.
Bundan önce Kerem 8 kere üst üste top kaybetti ona kimse tepki göstermedi sahada ne hikmetse.
Ne alaka lan girdi icardinin ağzına soktutete yunus akgün gibi takılıyor ya biraz güvense kimse ondan pas istemiyor
keremden alıp buna özgüven vermek lazım
icardiye pas atmasınlar zaten yarısını atamıyor herifNe alaka lan girdi icardinin ağzına soktu
Gol öncesi frikikte de o attı pası
Ciddi fayda sağlıyor ama geçen maç icardi’ye atmadığı top kafasına takılmış belli ısrarla ona çalıştı.
Gol atsa iyi olur ama tabii
Böyle herifler sahada olunca ona atmak zorunda gibi hissedersinicardiye pas atmasınlar zaten yarısını atamıyor herif
ben olsam hepsını kaleye vururunm
admınım bu ıcardi düzelir miBöyle herifler sahada olunca ona atmak zorunda gibi hissedersin
Herkeste var bu
Fiziken beklentim yok tbhadmınım bu ıcardi düzelir mi
takım icinde tete sevilmiyor olabilir
bak hemen tuzaga dusmus forumda kus herif!!icardinin ofsayt golunde asiri tepki gördü gibi
baya üzüldüm orada cocuga
bence de pek sevilmiyor gibi
Önce bi kerem kadar kredi biriktirsin sonra girelim bu konuya ayrıca Keremin gördüğü tepki kılıçdaroğluyla kapışırBundan önce Kerem 8 kere üst üste top kaybetti ona kimse tepki göstermedi sahada ne hikmetse.
Yunus Akgün daha iyiydi.hadi artık bişiler yoksa Yunus A. Daha iyiydi diyeceğim
Saha içinde Marcao’dan yediği dayak dışında pek tepki görmedi geldiğinden beri.Önce bi kerem kadar kredi biriktirsin sonra girelim bu konuya ayrıca Keremin gördüğü tepki kılıçdaroğluyla kapışır