#20 Tetê

Maçı değiştiren adam, bu adam kötü de oynasa devam etmeli

Saha içinde Marcao’dan yediği dayak dışında pek tepki görmedi geldiğinden beri.

Kerem’e son 3 yılda verilen özgürlük ülkede başka futbolcuya verilmemiştir, kısacası boş yapmayalım.
Peki ya adı tete değil de tekin olsaydı bu arkadaşın o zaman tepki neymiş görürdük belki de göremezdik kulübeye hapsolunca
Boşuna boş yaparım adminim!

Pasları sıkıntılı ama onun dışında top konrolü, adam eksiltme, ayak içi çok iyi adamın. Gömülecek bir şey yapmadı.

Peki ya adı tete değil de tekin olsaydı bu arkadaşın o zaman tepki neymiş görürdük belki de göremezdik kulübeye hapsolunca
Boşuna boş yaparım adminim!
Ne alaka ya herkesin iyi yanları var, gelişime açık yanları var.

Şu adamın skor gereken anlarda yaptıklarını tek tek yazmayayım, topu alıp doğru dağıtma işini bir bu bir Mertens yapıyor.

Bugün son kısım bariz geçen maç vermediği pasın etkisi.

Her topu alıp dikine sürüp ya da bam güm pas vermiyor diye bok atıyorsunuz.

Beğenmeyen beğenmesin Zaniolo kötü o kötü bu kötü, bokunu çıkardınız iyice.

Salakça yorumlar var yine,pasi fazla düşünüyor ve bu ara son işlerde konsantre sorunu var net şekilde.gol atacakken de,pas verecekken de..Icardiye ortasından belli kalitesi,gerisi lafı guzaf

Brezilya vatandaşlığından men edileceksin bu gidişle.

Garry Rodrigez tipi patlayıcı bir kontra atak hücumcusu şuan takımın hücumda aksayan tek yönü.

Bazen bakiyorum takim arkadalarin seni unutuyolar mac icinde ama sen de bi iyi bi kotusun. Bugin sirf BAY'in bayik oyunundan sonra oyuna girdigin icin once iyi gorundun ama sonra iki golluk pozisyonun icine ettin.

Maca girince net hareket getirdi ve topu 3.bolge de daha uzun sure top tutup daha iyi paslasmamizi sagladi. Daha olgun hucumlar denedik en azindan.

Ben begendim, harika degildi yani bir Sanchez, Icardi, Mertens, Boey seviyesi degil ancak sorumluluklarini da yerine getirdi genel olarak.

Ancak, son tercihleri ozellikle skor anlarindaki panik ve hatali secimleri sac bas yoldurtuyor :) Bugun de iki net golden etti bizi ki cok rahat pozisyonlardi. Kendisinden bu an'larda bir fark yaratmasini beklemek haksizlik olmamali. Umarim bu konularda daha sogukkanli kalip, fisi cekecek; o pasi, o sutu ya da o golu atar tipki Kopenhag macindaki tekte vurusu gibi. Bu arada o macta da benzer etkiyi yapmisti.

Son düzenleme:
2-0'dan sonra kontralarda biraz saçmalasa bile girdikten sonra takıma ciddi etki etti o yüzden performasından memnunum.

dikine gitmeyi sevmiyor sanırım.

Yunus Akgün>Tete
Kiyaslamayi bu minvalde yaparsak ihtiyacımız olan yabancı kanat oyuncusu olup olmadığının sonucuna varabiliriz.

O maçın sonlarına doğru bir pas vardı atamadı onun dışında baya iyiydi. Bu kadar sallanacak ne yaptı kaçırmışım herhalde, doğru düzgün izleyemedim maçı

Bu adama sadece sallamak için sallıyorlar. Forumdaki çoğu kişinin eleştirdiği Uğur Karakullukçu’dan bir farkı yok. Bu adam ve Mertensle beraber şuan takımda oyuncu ayırt etmeksizin her maç ver kaça, al vere giren tek adam. Her maç bir tane al da at pas verme pozisyonu var. Topla da çok yumuşak bilekleri. Ama yok adama sallayacağız illa. Boey ile de çok uyumlu olduğu bariz

Ham bir oyuncu işlenecek çok yeteneği var. Zaten kompleleşmiş olsa buraya düşmez. Rashica işleyen parçanın oyuncusuydu ama her maç bu kadar skora katkı verecek bir işi yoktu.

son 5 dkda üstünde oluşturulan pas atma baskısı yüzünden saçma hatalar yapsa da bence iyiydi

O maçın sonlarına doğru bir pas vardı atamadı onun dışında baya iyiydi. Bu kadar sallanacak ne yaptı kaçırmışım herhalde, doğru düzgün izleyemedim maçı
oyuna girer girmez harika orta kesti,acıkcası alim dolu ortalık.mactan maca değişiyo bu alimlerin bilgisi,bizi de zehirliyolar ama katlanıyoruz

Geri
Üst Alt