- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
icardiye pas atmasınlar zaten yarısını atamıyor herif
ben olsam hepsını kaleye vururunm
Keroda atamıyor yarısından fazlasını rtş.
ona da atmasınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardiye pas atmasınlar zaten yarısını atamıyor herif
ben olsam hepsını kaleye vururunm
Peki ya adı tete değil de tekin olsaydı bu arkadaşın o zaman tepki neymiş görürdük belki de göremezdik kulübeye hapsoluncaSaha içinde Marcao’dan yediği dayak dışında pek tepki görmedi geldiğinden beri.
Kerem’e son 3 yılda verilen özgürlük ülkede başka futbolcuya verilmemiştir, kısacası boş yapmayalım.
Ne alaka ya herkesin iyi yanları var, gelişime açık yanları var.Peki ya adı tete değil de tekin olsaydı bu arkadaşın o zaman tepki neymiş görürdük belki de göremezdik kulübeye hapsolunca
Boşuna boş yaparım adminim!
Yunus Akgün>Tete
Kiyaslamayi bu minvalde yaparsak ihtiyacımız olan yabancı kanat oyuncusu olup olmadığının sonucuna varabiliriz.
oyuna girer girmez harika orta kesti,acıkcası alim dolu ortalık.mactan maca değişiyo bu alimlerin bilgisi,bizi de zehirliyolar ama katlanıyoruzO maçın sonlarına doğru bir pas vardı atamadı onun dışında baya iyiydi. Bu kadar sallanacak ne yaptı kaçırmışım herhalde, doğru düzgün izleyemedim maçı