#20 Tetê

Tete özelinde değil takım hücumdayken herkes en saçma tercihi yapıyor. Burda ben futbolcularda sorun aramıyorum hoca yetersiz.

Bundan önce Kerem 8 kere üst üste top kaybetti ona kimse tepki göstermedi sahada ne hikmetse.
Millet alıştı tabi. Kerem her maç leblebi gibi top kaybı yapıyor sahadakiler ve kenardakiler gayet doğal davranıyor. Bi tek biz ekran karşısında çıldırıyoruz

Özgüven eksikliği var biraz pek etliye sütlüye karışmıyor.

Bundan önce Kerem 8 kere üst üste top kaybetti ona kimse tepki göstermedi sahada ne hikmetse.

Top kaybından ziyade ben başka bir pozisyonda biraz rahatsız oldum.
Boey Mertense verdi, Mertens aradan tekrar Boeye atmaya çalıştı ama kısa düştü orada Tete ayık olup hamle yapıp topu alması ve pozisyonu devam ettirmesi gerekirken uyuyordu sanki.

Sanki böyle ekstra bir şeye karışmayayım gelirse böyle son anlardaki gibi pozisyonlar müdahil olurum gibi duruyor.

tete yunus akgün gibi takılıyor ya biraz güvense kimse ondan pas istemiyor

keremden alıp buna özgüven vermek lazım
Ne alaka lan girdi icardinin ağzına soktu

Gol öncesi frikikte de o attı pası

Ciddi fayda sağlıyor ama geçen maç icardi’ye atmadığı top kafasına takılmış belli ısrarla ona çalıştı.

Gol atsa iyi olur ama tabii

Ne alaka lan girdi icardinin ağzına soktu

Gol öncesi frikikte de o attı pası

Ciddi fayda sağlıyor ama geçen maç icardi’ye atmadığı top kafasına takılmış belli ısrarla ona çalıştı.

Gol atsa iyi olur ama tabii
icardiye pas atmasınlar zaten yarısını atamıyor herif

ben olsam hepsını kaleye vururunm

diğer oyuncular buna hemen tepki gösteriyor sanki kendileri hatayı yapmış olsalar bile
inş tecrübe farkından dolayıdır

Güçleri gariban brezilyaliya yetiyor.

takımın tartışmasız sağ kanadı olduğuna ikna edilmeli. özgüven yerlerde herifte.

Herkesin iyi kötü maçları olacak ama Barış ile bu çocuğu kıyaslamak yanlış iki yarıyı da izledik ilk yarı sağ kanattan çıkamadık.

Önce bi kerem kadar kredi biriktirsin sonra girelim bu konuya ayrıca Keremin gördüğü tepki kılıçdaroğluyla kapışır
Saha içinde Marcao’dan yediği dayak dışında pek tepki görmedi geldiğinden beri.

Kerem’e son 3 yılda verilen özgürlük ülkede başka futbolcuya verilmemiştir, kısacası boş yapmayalım.

Geri
Üst Alt