#20 Tetê

para ederken moneyi cebe koyarız umarım. ters ayaklı kanat robben gibi değilse izlemesi işkence

Her pasında isliklandi. Ki ilk 3-4 pası rakibe gitti. Ki maçı izlediğimde buna sinir olmuştum
Senin için demiyorum da her taraftar tepkisine laf etmek de moda oldu. Oyuna girer girmez o kadar bariz hatalar yaptı ki, taraftarlar hepimiz gibi bunu önce şaşkınlıkla karşıladı pozisyonlar esnasında ve o şekilde bir uğultu oldu. Devamını da aynı şekilde getirince tepki görmesi normal.

Senin için demiyorum da her taraftar tepkisine laf etmek de moda oldu. Oyuna girer girmez o kadar bariz hatalar yaptı ki, taraftarlar hepimiz gibi bunu önce şaşkınlıkla karşıladı pozisyonlar esnasında ve o şekilde bir uğultu oldu. Devamını da aynı şekilde getirince tepki görmesi normal.
Geçen hafta voleybol turnuvası vardı il geneli. Emniyet grubuna karşı bizim okul maç yapıyordu. Bedencinin 9 yaşında bı oğlu vardı, borazan gibi sesi var. Her servis atışında 'atamaz' vs diye bağırıyordu. 2 metrelik emniyetteki neredeyse prof gibi oynayan herif sinirden ağlamaklı oldu, 5 servis üst üste kaçırdı, set vermeden kazandık. Normalde ağır favori emniyetti, tek başına çocuk moralman dağıttı adamları. Tribünler zaten kırılgan olan oyuncuları çok etkiliyor. Bu sene deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz, tek ben gözlemlemiş olamam bunu

Ben mi sizofrenim diye maçı tekrar açtım beinden, her pasında homurdanmalar var, ahh vs gibi ingilizvari tepkiler var.
Onu demiştim önceki mesajımda. Homurdanmalara, ah vah etmelere de bu kadar hassas iseler profesyonel futbol oynamasın bu adamlar...Dk1-dk 90 marşlar söyleyip, sadece iyi hareketleri alkışlayan taraftar görmedim...

Taraftarın eleştirilecek yanları var elbette. Takım yenik duruma düşünce sus pus olmalar, performansı olumsuz olan ve kendini baskı altında hisseden oyuncuya aşırı tepkiler filan ama Tete için dün o boyutta bir tepki olmadı...

Her pasında isliklandi. Ki ilk 3-4 pası rakibe gitti. Ki maçı izlediğimde buna sinir olmuştum

pas hatasına verilen anlık 1 saniyelik tepkiyi diyorsan o sürekli olan bir şey doğal bi tepki gibi çıkıyor oyuncudan bağımsız, onun dışında tete'ye yönelik bi ıslık tepki vs olmadı

paşa taraftarı tezahürat yaptığında ıslık sekansları oldu belki o denk gelmiştir onla karıştırmışsındır

20231107_115138.jpg

Topa 4 kere falan dokundu herhalde ama o kanattan fazla gelmediklerine göre geriye iyi döndü demektir

Ilk onbir oyuncusu olmadigin kesin de Sergio kadar oynayamayacaksan git kardesim. Bir mac varsin bir mac yok.

Geri
Üst Alt