#20 Tetê

Formunu yukarı çekmesi lazım ama bunun için süre bulması gerek. Hakim için geri planda kalıyor keza form olarak şuan Hakim bence daha iyi bir oyuncu, o yüzden işi zor. Rekabet iyidir, daha iyi olmalı her iki oyuncumuz.

Son düzenleme:
Bu çocuk cidden hiç umut vermiyor bana, bir kere oyun aklı aşırı zayıf, çok iyi dribling yeteneği de yok gibi gözüküyor. Para vermediğimiz için çok gömmek istemiyorum ancak gelecek adına da ışık vermiyor.

''Yunus' un yapamadığı neyi yapar?'' diyenleri haklı çıkarmaya başladı. İlk maçlarında bir ışık gördüğümü zannetmiştim ama devamı gelmedi maalesef. Sorun biraz da bizde eksikliği hissedilen tipte bir oyuncu olmaması galiba. Şöyle içe-dışa çalım atıp adam eksiltebilen biri iyi giderdi...

25 dakika süre alıp da hiç mi yararlı hareketi olmaz bir topçunun, baya baya küçük liglerin topçusu, 5dakika oynayıp maçın kaderini değiştiriyor kaliteli ayaklar

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her topta soluna çekip orta yapmaması lazım. Bazen de çizgiye katedip kesmeli ama denemiyor. Videolardaki Tete bu değildi replikasını aldık gibi.

Boşta olup Avrupa'dan kimsenin ciddi ilgi göstermediği adama şu sözleşme şu paralar heba oldu gibi.

Brezilyalı yunus.Yunus 5 ederse bunun pasaportu var 7-8 eder.Satıp bütçe yaratalım gerisi boş

Bunun yüzünden sol ayaklı futbolculardan nefret ettim. Bıktım artık ters ayaklı oyuncuları kanatta görmekten.

Ters ayaklı oyuncu eğer Robben, Ribery falan değilse oyuna hiçbir faydası olmuyor. Sola çekip bir tane gol mü attilarda sanki böyle oynatiyoruz. Bize sıfıra inecek adam lazım. Takımlar artık cepheden iyi savunma yapıyor.

Son 3 maç ciddi geriledi, Beşiktaş maçında çok iyidi mesela, ilk Bayern maçında da iyidi.

Her yedek kalan böyle olacaksa işimiz zor.

11 oynamalı. yedekten alıp 1-2 hareketle iş bitirecek kalitede bi adam değil. kafa olarak da yetenek olarak da kaldıramıyor onu. zaha-ziyech afrika kupasına gidince zaten mecbur onu yapacaz da gitmeden yavaş yavaş adapte olursak buna daha iyi.

ziyech ile tam tersi yönde ilerliyor performansları

Transfermarkt degeri 5 felan olursa yarın laf edemeyiz

Geri
Üst Alt