#20 Tetê

Israr edeceksek bunda edelim yaşı çok müsait bambaşka bir performans gelebilir.

1 maç iyi 4 maç kötü. çok dalgalı bir performansı var belli bir standardı tutturamadı

Futbolcu olmadığını düşünüyorum. Öyle kararlar veriyor ki şu ana kadar TV'de izlediğim maçlarda görmediğim tarzda ancak çıplak göz ile amatör kümede izlediğimde görüyorum yaptığı hareketleri.

Ciddi kazık gibi duruyor.

Oynasa bir şeyler diyebileceğiz de

Oynamayan adamın nesini konuşalım

Oyuna girdiğinde takımın pek bir şey yapma ihtimali kalmamıştı. O bakımdan bu maç için fazla bir şey diyemem ama her şey çok müsaitken de pek bir numarasını göremedik. Hız yok, çok iyi bir top tekniği yok, tercihler genelde kötü vs vs. Şunu da çok iyi yapıyor diyebildiğim bir şey yok. Shaktar' ın alıp da tutturamadığı oyuncuya fazla anlam yüklemişiz gibi...

Bunun yüzünden sol ayaklı futbolculardan nefret ettim. Bıktım artık ters ayaklı oyuncuları kanatta görmekten.

Ters ayaklı oyuncu eğer Robben, Ribery falan değilse oyuna hiçbir faydası olmuyor. Sola çekip bir tane gol mü attilarda sanki böyle oynatiyoruz. Bize sıfıra inecek adam lazım. Takımlar artık cepheden iyi savunma yapıyor.

Keremi ilk ciktiginda sag kanatta bu yüzden cok begeniyordum ben su an tam firsati aslinda yine orda oynatmanin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol bek yapalım.
okeygifi.gif

Topun kıymetini biliyor dedik, bu görüntüsünden de uzaklaşıyor. Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor be kardeşim.

Bu seneki umut olarak beklenen ama en az katkı veren transfer kendisi. Ndombele zaten çoğu kişi istemiyordu onu saymıyorum. Tete 1 şampiyonlar ligi maçı dışında ne yapti cidden? Bu kadar vasat bir oyun olmaz. Hiç hırs yapmış da görünmüyor, artık bir katkı vermeli yeter!

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu performansını herhangi bir yerli oyuncu sergilese yerden yere gömülüyor olurdu geldiğinden beri Kopenhag maçı hariç hiçbir varlık gösteremedi. Umarım bir noktada toparlar yoksa niye alınmış denilecek bir transfer olarak kalacak.

Yok ya, Leicester'da izlediğim ne ise, şu anda da o. Hep bir şey eksik izlenimi bırakıyordu ve daha net gözlerle izlediğim üzere bu adamın fizik veya tekniği ile sıkıntılı denilebilecek şeyler çok az. Bitiricilik, denge vs gibi. Mental olarak çok düşük bir profil görüntüsü çiziyor. Artık topu almadan karar mekanizmanı hazır tutmuş olması gerekirken, daha topu alınca bile ne yapacağı bilmiyor. Barış Alper bile arada derede 2-3 bir şey yapıp tutturuyor. Olgunlaşma evresi gelir veya bize vurur mu bilemem lakin, yolu var.

Kenardan içeri girmeye korkuyor. Sebebini bilmiyorum, Kopenhag maçında 10 orta açtı, 0 sonuç aldık. 2 kere içeri girdi, ikisinde de gol oldu.

Kenardan içeri girdiği çoğu pozisyonu tehlikeyle bitiyor. Açtığı ortalarda ise rakip topu alıyor.

10 numara oynaması lazım ama hocamız orada hiç oynayamayan Kerem’i oynatıyor.

Geri
Üst Alt