Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.390
- 4.330
- 1.798
Sayfayı işgal etmeyelim yiğit kardeş tek başına yaziyor zaten gerisi boş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında ikisi de var oyuncunun profilinde, savunma arkası koşuları da yapar topla birlikte dar alanda rakibini de eksiltir. Tabii Barış Alper gibi Onyekuru gibi açık alan bulup sprinti patlatacak bir oyuncu değil bildiğim kadarıyla daha çok çevik dar alanda etkili savunma arkası koşularda o çevikliği sayesinde fark yaratır ama o koşunun mesafesi öyle 60-70 metre olmazBen bunu açık alan topçusu zannediyordum da videolarda baya birebirde adam geçme ve çalım özellikleri var gibi duruyor. ihtiyacımız olan bir profil
burdan izle renktaş ne pas hatası var ne başka bişeyTeteyi bilmem hiç izlemedim dedim bi maçını izliyeyim dedim ilk 15inci dakikasındayım 3 çalıma girdi 3ünüde kaptırdı. Devam ediyorum.
Geçen sezon mutetenin hücum bölgesinde pas isabet oranı %82
kerem %72
zaha %78
rashica %73
zaniola %69
Adam Brezilya’dan gelmiş önce korona patlamış üstüne savaş çıkmışBenim Tete hakkındaki kafamdaki asıl soru şu. Bu çocuk gerçekten büyük potansiyel taşıyor ama şu ana kadar asıl zorlu arenalardaki performansı birkaç maç haricinde büyük soru işareti. Mesela Shaktar da gösterdiği performans çok iyi, gitti Lyon performansı da hiç fena değil ama şampiyonlara ligi maçlarında veya Premier Lig maçlarında gerçekten birkaç maç haricinde soru işareti
Çok iyi oynadığı bir Aston Villa maçı var mesela EPL arenasında, Şampiyonlar Ligi arenasında Real Madrid karşısında çok iyi bir oyun çıkarmış hani bu maçlada Dribling yüzdesi çok iyi, pas başarı oranı çok iyi ikili mücadele kazanma oranı çok iyi hatta işin defansif tarafında bile boy göstermiş baktığımızda Şampiyonlar Liginde Real Madrid Inter karşısında bu performansı 20-21 yaşında göstermiş Brezilyalı bir kanat oyuncusundan bahsediyoruz oyunun her tarafında etkili olmuş baktığımızda ama diğer maçlarında bakıyorum EPL ve Şampiyonlar Ligi arenasında irdeleyecek bak bu alanda çok başrılı olmuş diyebileceğim bişey bulamıyorum
evetGeçen sezon mu
Kontra oynayan takım için Zaha’nınki çok yüksek
28 de gol attı , Assist Ekambi . Ekambi çok iyi oynuyor bu maçta. Çok kayboluyor maç içinde gerçi Lyon çok boktan bir takım uyuşuk uyuşuk top oynuyorlar, bizim eskiden takım gibi.Teteyi bilmem hiç izlemedim dedim bi maçını izliyeyim dedim ilk 15inci dakikasındayım 3 çalıma girdi 3ünüde kaptırdı. Devam ediyorum.
Doğru bir de böyle bir sıkıntı var ortada, baktığımda 160 kadar resmi maça çıkmış bu güne kadar ama hiçbir kariyeri öyle çok uzun soluklu olamamış Korona ve ülkedeki Savaş derken biraz ordan oraya giderek geçti adamın kariyeri bu güne kadarAdam Brezilya’dan gelmiş önce korona patlamış üstüne savaş çıkmış
Çok da sağlıklı şeyler yaşadığı söylenemez
İyi bir ortamda ne yapar, bakmak lazım