#20 Tetê

Zaniolo da performans olarak Rashicadan kötüydü. Burada Zaniolo gidiyor diye ağıtlar yakıldı.

Kerodan okuduğum bilgileri satmak gibi olmasın ama o futbolcu tavanı ifadesini seviyorum. Tetenin de Zaniolonun da yetenek olarak geçtim tavanları Rashicaya göre oldukça yüksek.

Elinde böyle bir kumaş varken gündelik performansa göre sürekli Rashicayı anarsan pek sağlıklı bir kafada değilsin demektir. Pesimist arkadaşlar biraz kendine gelmelidir.
İlk paragraftaki yorumun ilk cümlesi hariç çok doğru şeyler yazmışsın genç admin,ugur adminle bi süre konuşmayacağım.12 yillik sergen zerene degis ve dönüş dedi.patronum sensin artik💜

İlk paragraftaki yorumun ilk cümlesi hariç çok doğru şeyler yazmışsın genç admin,ugur adminle bi süre konuşmayacağım.12 yillik sergen zerene degis ve dönüş dedi.patronum sensin artik💜
Keramettin admin Alper admin ben gibi Memo gibi orta yaşlara yönel. Erman abi gibi yaşlılara kadar çıkma ama.

Keramettin admin Alper admin ben gibi Memo gibi orta yaşlara yönel. Erman abi gibi yaşlılara kadar çıkma ama.
Ben ugur admini saldiydim aslında ama bana bugün biraz ters yapti,beni tahrik etmeye çalıştı.Bende dik durdum biraz,o eğil dedikce.Allah yolunu açık etsin, bana hitap etmiyor artik.ayrilikda sevdaya dahil☹️

Yeni ülke yeni takım yeni oyun sistemi falan eyvallah da bu adamın futbol temelinden kaynaklı sıkıntılar var gibi. Nerede duracağını ne yapacağını bilmiyor.

Ben ugur admini saldiydim aslında ama bana bugün biraz ters yapti,beni tahrik etmeye çalıştı.Bende dik durdum biraz,o eğil dedikce.Allah yolunu açık etsin, bana hitap etmiyor artik.ayrilikda sevdaya dahil☹️
3407.jpg

Hiç unutmuyom o maçları. Real stadında oynamıyodu B takım sahasında rezil olmuşlardı Tetê süperdi Willian-Douglas Costa kırması gibiydi

Umarım adaptasyon sürecinde olduğu için bu kadar vasattir .. Biraz özgüven depolamak lazım basit oynaması iyi de kanat oyuncusunun her topu da Berkan gibi kullanması saçma oluyor

Ziyech formayı alırsa daha buna bırakmaz. Çok çalışması lazım. Rakipleri az uz değil.

Geri
Üst Alt