Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
hay rachicanız bek yerine sizi kovalasın iyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk paragraftaki yorumun ilk cümlesi hariç çok doğru şeyler yazmışsın genç admin,ugur adminle bi süre konuşmayacağım.12 yillik sergen zerene degis ve dönüş dedi.patronum sensin artikZaniolo da performans olarak Rashicadan kötüydü. Burada Zaniolo gidiyor diye ağıtlar yakıldı.
Kerodan okuduğum bilgileri satmak gibi olmasın ama o futbolcu tavanı ifadesini seviyorum. Tetenin de Zaniolonun da yetenek olarak geçtim tavanları Rashicaya göre oldukça yüksek.
Elinde böyle bir kumaş varken gündelik performansa göre sürekli Rashicayı anarsan pek sağlıklı bir kafada değilsin demektir. Pesimist arkadaşlar biraz kendine gelmelidir.
Keramettin admin Alper admin ben gibi Memo gibi orta yaşlara yönel. Erman abi gibi yaşlılara kadar çıkma ama.İlk paragraftaki yorumun ilk cümlesi hariç çok doğru şeyler yazmışsın genç admin,ugur adminle bi süre konuşmayacağım.12 yillik sergen zerene degis ve dönüş dedi.patronum sensin artik![]()
Ben ugur admini saldiydim aslında ama bana bugün biraz ters yapti,beni tahrik etmeye çalıştı.Bende dik durdum biraz,o eğil dedikce.Allah yolunu açık etsin, bana hitap etmiyor artik.ayrilikda sevdaya dahilKeramettin admin Alper admin ben gibi Memo gibi orta yaşlara yönel. Erman abi gibi yaşlılara kadar çıkma ama.
@Uğur İzBen ugur admini saldiydim aslında ama bana bugün biraz ters yapti,beni tahrik etmeye çalıştı.Bende dik durdum biraz,o eğil dedikce.Allah yolunu açık etsin, bana hitap etmiyor artik.ayrilikda sevdaya dahil![]()
Ben ugur admini saldiydim aslında ama bana bugün biraz ters yapti,beni tahrik etmeye çalıştı.Bende dik durdum biraz,o eğil dedikce.Allah yolunu açık etsin, bana hitap etmiyor artik.ayrilikda sevdaya dahil![]()
Conte eşşeği yine ligde dolu dizgin giden takımla CL'de malca maçlarla elenmiştiTete'nin istatistiklere bakayım dedim de şöyle bir performans karşıma çıktı. Şaktar manyağı napmış öyle yaw
Ekli dosyayı görüntüle 220421