Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.135
- 48.950
- 2.968
Net fayda getirdi takıma belli noktalarda. Ahmet Çörekçi bunu yapıyorsa takımımıza kazandıralım, ucuza oynattete yerıne kamıl ahmet cörekcide oynar böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net fayda getirdi takıma belli noktalarda. Ahmet Çörekçi bunu yapıyorsa takımımıza kazandıralım, ucuza oynattete yerıne kamıl ahmet cörekcide oynar böyle
korkma bu adam yabancı linc yemezOyuncuları diyorum
An itibariyle medical parkın mescidinden bildiriyorum burada değilmedical parkta
Oyuncular saha icinde surekli fircaliyorlar. Kendine güveni kalmadi saçmaladı. Linclik bir durum yok gayet iyiydi.korkma bu adam yabancı linc yemez
barıstan hertürlü iyidir ziyech gelene kadar
onu gormedımOyuncular saha icinde surekli fircaliyorlar. Kendine güveni kalmadi saçmaladı. Linclik bir durum yok gayet iyiydi.
Öncelikle kadife ayak diye tabir edilecek bileklere hakim bir oyuncu. Bu anlamda vizyon olarak kalite hissiyatını veriyor. EPL’de izlediğim maçlarda gereksiz çok fazla ayağında top dolandırıyordu. Hatta bana CR7’nin ilk zamanlarını anımsatmıştı. Bakalım ne olacak falan derken kendi tekniği yanı sıra, oyun aklı pek seviye atlayamadı. İzlemesi heyecan verici olacak, hiç de fena olmayan bonservis bile kazanabiliriz. Hayırlı olsun.
takım icinde tete sevilmiyor olabilirBundan önce Kerem 8 kere üst üste top kaybetti ona kimse tepki göstermedi sahada ne hikmetse.