Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Kanatta rakip bekle teke tek kaldığında niye mala bağlıyor çözemedim. Son tercihlerini iyi yaparsa çok iş yapacak ama bir türlü olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha da tete de bekleri birebirde hiç çalımlayıp geçemiyor. Tete denemiyor bile çoğu zaman. Böyle olmaz en az biri bunu yapmalıKanatta rakip bekle teke tek kaldığında niye mala bağlıyor çözemedim. Son tercihlerini iyi yaparsa çok iş yapacak ama bir türlü olmuyor.
Zaha da tete de bekleri birebirde hiç çalımlayıp geçemiyor. Tete denemiyor bile çoğu zaman. Böyle olmaz en az biri bunu yapmalı
yalnız tete gelmeden önce en önemli özelliği calım atma yetenegiydi,imza çalımı da var.erken yorum yapmayın.molde macındaki calımlarını da biliyoruz
Pukkicim geçen instagramda küçük veletler düştü önüme topla yaptıklarını görsen aklın gider bunlar erkek değildi bu arada.ben beğeniyorum bunu. Bazen Vinicius Jr gibi bazen Kerem Aktürkov gibi topa rakibe dolanıp saçmalıyor.
8 mi ? Senin futbol hocani merak ediyorum vallah..Bu çocuktan kanat olmaz, ama iyi bir 8 numara olur, hatta 10 da olur. Kanat için patlayici hızı yok, rakibi geçse bile rakip rahatlikla yakalıyor, aynısı yunus içinde geçerliydi zaten Leicester yavaş yavaş 8 oynatmaya başlamış