#20 Tetê

Kanatta rakip bekle teke tek kaldığında niye mala bağlıyor çözemedim. Son tercihlerini iyi yaparsa çok iş yapacak ama bir türlü olmuyor.
Zaha da tete de bekleri birebirde hiç çalımlayıp geçemiyor. Tete denemiyor bile çoğu zaman. Böyle olmaz en az biri bunu yapmalı

Fazla heyecanlı yada biraz ürkek oynadigi icin basit hatalar yapiyor, zamanla daha iyi olacaktır.

Zaha da tete de bekleri birebirde hiç çalımlayıp geçemiyor. Tete denemiyor bile çoğu zaman. Böyle olmaz en az biri bunu yapmalı

Zaha fit olursa yapar, tete fiziği gereği yapamaz, ben bu tip oyuncularin kanat oynamamasini istiyorum. Sonuçta calimin amacı rakibinin önüne geçmektir, tete bunu yapamadığı için sürekli içe giriyor,emre kilinc yunus tete morutan, hepsi benzer adamlar.

Fm dili ile çabukluk 16-17 hızlanma 10 hız 12-13

Yani rakibi geçse bile rakip teteyi ya da yunusu yakalıyor

yalnız tete gelmeden önce en önemli özelliği calım atma yetenegiydi,imza çalımı da var.erken yorum yapmayın.molde macındaki calımlarını da biliyoruz

Bence gayet iyi oynadı. Tete ve Zaha çıkınca hücum yapamadı takım.

En iyi maçıydı, buldu karşısında easy bek oynadı durdu

Evet bu maç iyi gözüktü ama halen karar mekanizması sıkıntılı, son paslarda batırıyor, bu konuda çok çalışmalı

ben beğeniyorum bunu. Bazen Vinicius Jr gibi bazen Kerem Aktürkov gibi topa rakibe dolanıp saçmalıyor.
Pukkicim geçen instagramda küçük veletler düştü önüme topla yaptıklarını görsen aklın gider bunlar erkek değildi bu arada.
O coğrafyadan yetişen kim olursa olsun türk bir oyuncuyla top tekniği kıyaslanamaz.

Snijder vari bi 10 numaramız olmuş olsa çok iyi oynayabilirdi o içe dönüp vermeye çalıştığı pasların karşılığını bulsa farklı bi oyuncu çıkar ama şuan öyle bi oyuncumuz yok

Bu çocuktan kanat olmaz, ama iyi bir 8 numara olur, hatta 10 da olur. Kanat için patlayici hızı yok, rakibi geçse bile rakip rahatlikla yakalıyor, aynısı yunus içinde geçerliydi zaten Leicester yavaş yavaş 8 oynatmaya başlamış
8 mi ? Senin futbol hocani merak ediyorum vallah..

Geri
Üst Alt