- 16 Haziran 2010
- 202.250
- 154.097
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süratli bir futbolcu değil maalesef. Sırf Transfermarkt değeri yüksek diye transfer edildi. Kötü futbolcu değil asla ama bence bize Ziyech tarzı golcü bir playmaker oyuncu daha lazımdı.Ben istikrarsız buluyorum, ilk yarı kaç kez boş alanda 1'e 1 kaldı, bir türlü etkili olamadı, doğru yerlere pas çıkaramadı veya kötü tercihler yaptı. Topla dribbling'i de zayıf açıkçası, yardırıp gidemiyor. Zaten ters ayaklı kanat oyuncularının handikapı da budur genellikle. Gerek bu gerek Barış hep sonradan oyuna girince etkili olabiliyor, oraya net bir oyuncu alınması gerekiyor. Bu arkadaşlar asla 1.tercih olacak isimler değiller.
8 mi ? Senin futbol hocani merak ediyorum vallah..
Sen teknik direktor olmalisin bence, cogu teknik direktorden daha iyi biliyorsun bu isi.Valla bu adam ofansif 8 için biçilmiş kaftan
Sen teknik direktor olmalisin bence, cogu teknik direktorden daha iyi biliyorsun bu isi.
Alakası yok bence hızlanması 13, hızı 12 en fazlaHizi hizlanmasi fmde 16 ama gercekte hic oyle degil gibi yaw