#20 Tetê

Karar verme konusunda aksasa ve bazen yavaş kalsa bile bence iyiydi dün.

Bu adamı yunus ile karşılayanlar var. İlk yarıda ki iyi oyundan etkisi var. Yunus olsa olsa bu Oyunu oynayamazsın. Adam sağ kanat aynı zamanda sağ iç her yerde çalışıyor, zorluyor

Kanatlardan sıfıra inmediğimiz müddetçe skor şansımız hep az olacaktır. Net.
Bu kanat oyuncularımızın ters ayaklı tercih edilme sebep sonuç ilişkisi. Farklı oyunları da çalışmalıyız. 60 dakika dünyanın en iyi 2 takımından birini yarı sahalarına hapsettik. Bir anda olmuyor büyük işler.Sabırlı ve akıllı olmalıyız. Tete şu anki oyun stratejisi için bu anlamda faydalı.

Rakip bek ilk pozisyonlarda zorladıysa psikolojik olarak düşüyor sanki. Brezilyalısın sen birader adam geçememek nedir

Rakip bek ilk pozisyonlarda zorladıysa psikolojik olarak düşüyor sanki. Brezilyalısın sen birader adam geçememek nedir
Ben de fark ettim birebir de bir kaç kere yakaladı ama hep geri pas attı.
Ya Okan hoca öyle istiyor, ya da Jardel den sonra çalım atamayan, nur topu gibi bir Brezilyalımız oldu.

Teteden bir cacık olmayacağını daha alınmadan yazmıştım.Sırf piyasa değerine göre alınmış.

Yani karşısındaki azman oğlu azman Davies'ten rakip bek oyuncu diye bahsetmek olmamış, yakışmamış. Brezilyalı ana, Arjantinli babadan olma bir oyuncu bile olsan Davies'e karşı üstünlük kurmak kolay bir şey değil. Tete için sırf Brezilyalısın diye Davies'i nasıl geçemedin demek ilginç. Şu an dünyanın en iyi bek oyuncusu kendisi olabilir, buna sağ bekleri de dahil ederek konuşuyorum.

sıfır euroluk bonservis bedelinin altında ezilmiş gibi görünüyor

sadece bu maç özelinde diyeceğim: Karşısındaki hayvanoğlu hayvan Davies ti.

He ya o da insan değil vallahi süper adam. Benim eleştirim geneldi aslında. Tete benim için yatırım yapılması gereken iyi bir oyuncu ama bazen basıp geçmesi gereken pozisyonlarda çekingen davranması atağı hiç ediyor. Psikolojik de olabilir zira yetenek eksiği olduğunu düşünmüyorum elemanın.

yunus futbolcu falan değil tete'nin karşısında

ben beğendim dün, zaten oyundan ne zaman çıksa götü başı dağıtıyoruz topa sahip olamıyoruz, evet dün fiziken bittik ama bu ilk değil

bu herif çıkınca yok abi, ileriye gidemiyoruz gitsekte kalamıyoruz, eleştiriler çok ağır

Dün maça kötü başladı ilk üç alışında da ezdi topu ama psikolojik olarak ezilmedi. İlk yarının sonunda bir kaç kere ekarte etti Bayerni. Kararsızlık yaşıyor ya da ezbere oynuyor bazen bu olmasa bu mental sıkıntı olmasa bu yetenekle buraya düşmez.

Boey’e verdiği topuk pası da çok klastı

Ayrıca yukarıda bir yorum gördüm çok hoşuma gitti. Ön alanda saklanmayan top alan devamlı tek ortasaha oyuncumuz.

kanatta oynamaz 10 numaraya koyun kerem sağ kanata geçsin

Bence yavaş yavaş ürkekliğini atıyor gibi. Çalım yönünde daha cesaretlenmişe benziyor ama aygır gibi iri hem de hızlı olan Daviesi geçemedi pek.

Geri
Üst Alt