#20 Tetê

Başta ben de övenlerdendim, oynadıkça potansiyelini daha iyi yansıtacağını umuyordum. Kötü futbolcu değil belki ama tam bir 'vıdı vıdıcı' çıktı. Tavanının çok yüksek olmadığını anlamış olduk. ''Neyi iyi yapar?'' sorusunu çok önemserim; aklıma hiçbir şey gelmiyor maalesef...

Cok inisli cikisli performans veriyor bunu anlamiyorum. Su mac ne yapti bilmiyorum bir iki nuans disinda kotuydu top kaybi, zamanlama hatasi, anlamsiz tercihler yapti. Ancak, B.Munih macinda ise iyiydi genel olarak gayet yipratti zorladi, oncesinde bu tip isler yaptigi maclar yine olmustu. Ama cok fazla uclarda performans veriyor pozitif ve negatif olarak. Bilmiyorum ama bu sekilde asla buyuk isler yapamaz. Bir var iki yok, iki var iki yok, uc var dort yok...

Son düzenleme:
totale baktığımızda yunustan çıkıp teteye girmenin şimdiye kadar takıma pek bir faydası olmadı.

Yedekten cikmak istemiyorsun herhalde, Bu nasil bir performans?

Aşırı kötü. Brezilya serie A dan herhangi bi takımın sağ kanatini alıp gelsek daha yararlı olurdu. İleride açılır mi bilmem ancak şu an Yunus ve zaniolo nun yoklugu Can yakıyor o bölgede.

Girdiği andan çıkana kadar yuhalandı. Duygusal bı çocuk belli. Absurd şeyler denedi bu yüzden.

Önce sol dış paslari birakacak bu 1
Sonra yaptigi pas hatalari sürekli yaptigi hatalar ( sol dış harici) degildi bu 2
Son olarak bre evladim, adamı ilk gectiginde pas versen topun gecme ihtimali daha fazlayken topu sürüyor sonra daha imkansiz pas veriyor. Halbuki topu sürmeye devam etse daha tehlikeli pozisyon olacakti bu da 3

Fabio Pinto ????
Böyle devam ederse işimiz yaş. Yürüyen Ziyech daha fazla katkı verdi.

Bir ayarı yok adamın, oyun içinde topu aldığında sürekli ne yapacağını düşünüyor, hatta bazen bire bir kaldığında "nasıl bir çalım atsam" diye düşündüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Kupa maçlarında rotasyon amaçlı forvet denenebilir, muhtemelen top tutamaz ama daha farklı işler yapabilir. Ayrıca daha çok tek top ve basit oynama yetisi kazandırılmalı, en büyük eksiklerinden biri bu gibi duruyor.

Geri
Üst Alt