Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.015
- 2.083
- 498
Bence sorun yine Kerem'de ama, siz bilirsiniz. Tete önceki maçta bulduğu boşlukları Mertens sayesinde buldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sorun yine Kerem'de ama, siz bilirsiniz. Tete önceki maçta bulduğu boşlukları Mertens sayesinde buldu.
10 numara oynamakla en alakasız adamı hala orda oynatma inadını anlamıyorum. Forvet arkası oynayan adamın dar alan becerisi, futbol zekası, teknik becerisi ve bitiriciliğinin iyi olması lazım. Keremde bunların hepsi kötü. Ya sağ kanat sol kanat oynat veya yedekte oturt .Kerem hem Tete hemde Zaha’yı bozdu çünkü tek derdi formsuz ve hazır olmayan İcardi’ye halen inatla pas atmak.
Orhan Uluca'nın videosuna baktım usta. Takım o kadar kötü konum almış ki, Tete'nin faydalı olabilmesi için 4 kişiyi çalımlaması gerekiyor. Maçta en azından bir şeyler deneyen, rakibe sarı aldıran bir Tete vardı. Ama bu oyuncular Ronaldo, Robben değil ki merkez orta saha olmayan takımda fayda sağlayabilsin.Kerem hem Tete hemde Zaha’yı bozdu çünkü tek derdi formsuz ve hazır olmayan İcardi’ye halen inatla pas atmak.
hocam kinini diri tutBundan daha Brezilyasız bir topçu yoktur heralde dünyada. Senin yuzunden ban yedim zaten umarım devre arası şutlanırsın.