#20 Tetê

Kerem hem Tete hemde Zaha’yı bozdu çünkü tek derdi formsuz ve hazır olmayan İcardi’ye halen inatla pas atmak.
10 numara oynamakla en alakasız adamı hala orda oynatma inadını anlamıyorum. Forvet arkası oynayan adamın dar alan becerisi, futbol zekası, teknik becerisi ve bitiriciliğinin iyi olması lazım. Keremde bunların hepsi kötü. Ya sağ kanat sol kanat oynat veya yedekte oturt .

Kerem hem Tete hemde Zaha’yı bozdu çünkü tek derdi formsuz ve hazır olmayan İcardi’ye halen inatla pas atmak.
Orhan Uluca'nın videosuna baktım usta. Takım o kadar kötü konum almış ki, Tete'nin faydalı olabilmesi için 4 kişiyi çalımlaması gerekiyor. Maçta en azından bir şeyler deneyen, rakibe sarı aldıran bir Tete vardı. Ama bu oyuncular Ronaldo, Robben değil ki merkez orta saha olmayan takımda fayda sağlayabilsin.

tete kötü, icardi, ziyech, zaha kötü demirbay, angelino kötü biz basbaya cortlamisiz o zaman transferde ya da teknik heyette bir sıkıntı var dizilim, taktik, fizik antrenman olarak veya ikisi birden gerçekleşti.

Bakıyorum yine linç yemiş günah keçisi olmuş

Vallahi siz eğitilmezsiniz

ya şimdi her şeyde oyuncu suçlanmaz ok. taktik, dizilim, oyuncuya verilen rol falan çok önemli.

yanlız bu arkadaşımız 50 m açık alanda bire bir kaldığı beki geçemiyor, aynı maçta karşı karşıya 3 kere kalıyor ama atamıyor onu ne yapacağız? bu da mı hocanın, dizilişin suçu?

özgüven sorunu olabilir ona bir şey diyemeyiz tabi ama şu anki görüntüsünü hiç beğenmiyorum.

Serbest modda takılmalı. Parlatirsak ancak bu şekilde parlatiriz. Bire bir denemeli şut denemeli. Arkasında boey gibi bir makine varken bunu henüz avantaja çeviremedi.

Aslında ADS maçında çok beğendim goller kaçırmasına rağmen ama sonradan aklıma karşısında yerdoğan olduğu geldi

yine de bekleme taraftarıyım, parlayabilir.

Rashica neden alınmalıydı sorusunun cevabı muhtemelen o olsa şu an çok daha iyi futbol oynardık en azından o profil bir sağ kanat çizgi oyuncusu kadroda olmalıydı.

Bundan daha Brezilyasız bir topçu yoktur heralde dünyada. Senin yuzunden ban yedim zaten umarım devre arası şutlanırsın.

Kacirdiklarini atsan gol kralligina oynuyodun zaten,cok iyi oynarken bile sonuca yansımıyorsa futbolu bırak.kadikoyde ne yapabilirsin ki

Geri
Üst Alt