#20 Tetê

Bu çocuğu motive edip oynatamayacaksanız niye para ve zaman harcatıyorsunuz. Transfer bir proje gibi belirli planlar çerçevesinde olmalı. Niye Tete? Ne katkı beklediniz de olmadı?
Sistem yok, plan yok mahalle takımı gibi bir ortamda nasıl bir katkı verecek bu çocuk. Yoksa yine menajerler üzerinden birileri tırtıklamaya mı başladı?

Zaha'ya sövdük diye seni unuttuk sanma çakma Brezilyalı kardeşim.

Sövdüğümüz Morutan bunu top diye oynardı. Sıhhiyede saat satan bir siyahi bulup saatlerini satın alsak bundan daha iyi oynar.

Bu cocuk bizimle ilk maclarinda defans arkasina surekli topsuz kosular atardi en onemli ozelliginin de bu oldugunu soylerlerdi izleyenler.Pas atmiyolardi gerci de neyse simdi o kosularida hic denemez oldu sahada hic bisey yapmayacak kadar kotu bi herif olduguna inanmiyorum.Gelgelelim hic biseyde yapmiyo 3m alan adamdan cok daha fazlasi bekleniyo haliyle.Yapabildigi seyleri kullanmayi demeyicez saniyorum denesekte yeterli olurmu bilemiyorum.

Bu çocuğu motive edip oynatamayacaksanız niye para ve zaman harcatıyorsunuz. Transfer bir proje gibi belirli planlar çerçevesinde olmalı. Niye Tete? Ne katkı beklediniz de olmadı?
Sistem yok, plan yok mahalle takımı gibi bir ortamda nasıl bir katkı verecek bu çocuk. Yoksa yine menajerler üzerinden birileri tırtıklamaya mı başladı?

Abi yeter artik ben sistim daha ne kadar sans verilebilir yaf ? He, bu oyuncu motive degilse ayri ancak gayet de sans buldu, hemde her kulvarda.

Hayaller Windows 11, hayatlar Windows XP. Ulan bu ne hal? Adana Demir maçında gol atmak dışında her şeyi yapmıştı, o maçta bile çıldırttı ama yeteneklerini soyunma odasında bırakıp maçlara çıkıyor sanki. İnanılmaz bir özgüvensizlik var. Hoca ve ekibi şu elemana ne çalıştırıyorsa vazgeçmeli. Çizgiye inme ve savunma arkası koşuları geçtim adamın hızı eskilere düşmüş. Veteran topçular daha çevik oynuyor. Antep maçında gelip kestiği toplar bile yok oldu.

bu kardeşin bu halini görmek üzücü sıfatını görünce üzülüyorum hep nedense hep üzgün gibi bir hali var ama 3.000.000 EUR alıp ben de böyle üzülebilirim sıkıntı yok

Şöyle bir nerede oynadığına insanların kendisinden ne beklediğine YouTube skills diye aratarak baksın da kendine gelsin.
Yuhalanması da iyi. Bak kereme Berkan’a gereksiz yükleniliyor kapasiteleri belli ce üzerine çöküyordu bu çocuklar ama bu paşazademiz zeka yoksunu gibi davranıp performans göstermesi gereken herhangi bir yerde mal mal işler yaparsa bazı şeyleri hak eder.

Kapanan takımları açacak, bizleri heyecanlandıracak bir oyuncu sanmıştım. Yanılmışım, bize çok uygun bir arkadaş değil galiba.

Geri
Üst Alt