2006'nın Rövanşı Olabilir mi?

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Hiç beklenti yokken, iki rakibin yenilmesiyle şampiyonluğun güçlü adaylarindan biri olduk. Her yerde Galatasaray'ın final takımı olduğu yazıyor. Beşiktaş'ın mental olarak çöktüğü, işinin Galatasaray'dan daha çok zor olduğu yazıyor. Zira Galatasaray şampiyon olamazsa kimse ona niye şampiyon olamadın deyip baskı görmez. Önüne bakar. Ama Beşiktaş şampiyonluğu verirse büyük bir travma olur. Bu bilinçle stres altında olacaklar.

Ama ben diğer noktaya dikkat çekmek istiyorum. Takımımız final takımı ama futbolda her şey olabilir. Daha dün gece yaşadık bunu. Peki Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilip Fenerbahçe'nin kazandığı bir senaryo gerçekleşemez mi? 2006'nın rövanşı iki takımı geçerek çok çok acı bir şekilde alınamaz mı? Böyle bir şey olabilir mi? Açıkçası hiç rahat değilim. Düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor.

benim düşüncem şu an %80 beşiktaş %20 biz şampiyonuz. fenerinki ihtimaller dahilinde bile değil. hatay maçının 7-0 olması şu an içimi daraltıyor. o maç 4-0 5-0 olsa yine bizdik şampiyon.

Yav dün rakip platformlar bölümünde antu paylaşımı bile vardı, GS ve BJK yenilse biz yine kazanmayız diye.

fb_rank-png.122240

Bjk yalakası başkanını bir kenarda tutarak Kayserispor'a başarılar dilerim.

Olamaz cunku tek beraberlik le yine olamyolara..Bejeke belki yine yenilir ama biz en kotu berabere kaliriz

Sen niye hep fenerle ilgili konularda fener adına iyimsersin be TMK
İhtimalleri canlı tutarım biz taraftar olarak böyleyiz yoksa sahada şampiyon olduk sanir sahaya kutlamaya iner Bursa'dan gol haberi mi var gibi rezillikleri biz yaşardık

Ne diyor bu. Hiçbir şey anlamadım. Hele son paragrafı 5 kere okudum. Bir şey anlamadım. Şuurunu yitirmiş Fenerbahçeli mesajını niye bana gösteriyorsun?

Herifler diyorki, "dün kazansak son maç kayseri'ye yenilir yine şampiyon olamazdık."

Geri
Üst Alt