- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Hiç beklenti yokken, iki rakibin yenilmesiyle şampiyonluğun güçlü adaylarindan biri olduk. Her yerde Galatasaray'ın final takımı olduğu yazıyor. Beşiktaş'ın mental olarak çöktüğü, işinin Galatasaray'dan daha çok zor olduğu yazıyor. Zira Galatasaray şampiyon olamazsa kimse ona niye şampiyon olamadın deyip baskı görmez. Önüne bakar. Ama Beşiktaş şampiyonluğu verirse büyük bir travma olur. Bu bilinçle stres altında olacaklar.
Ama ben diğer noktaya dikkat çekmek istiyorum. Takımımız final takımı ama futbolda her şey olabilir. Daha dün gece yaşadık bunu. Peki Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilip Fenerbahçe'nin kazandığı bir senaryo gerçekleşemez mi? 2006'nın rövanşı iki takımı geçerek çok çok acı bir şekilde alınamaz mı? Böyle bir şey olabilir mi? Açıkçası hiç rahat değilim. Düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor.
Ama ben diğer noktaya dikkat çekmek istiyorum. Takımımız final takımı ama futbolda her şey olabilir. Daha dün gece yaşadık bunu. Peki Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilip Fenerbahçe'nin kazandığı bir senaryo gerçekleşemez mi? 2006'nın rövanşı iki takımı geçerek çok çok acı bir şekilde alınamaz mı? Böyle bir şey olabilir mi? Açıkçası hiç rahat değilim. Düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor.