2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 23, Kalan 11; 50 Puan, LİDERİZ!

75-78 arası bir puanımız olacağını düşünüyorum 15 ini kendi evimizden alırsak gerçi olmipyatta bizim evimiz sayılır :) 6 deplasmandan 10-12 arası toplasak bile yeter kanımca..Çünkü rakibimiz Bursa ve fb ile içerde oynayacaz...

En güzel sey kendi işimizi kendimizin görebilme ihtimali cıkar topumuzu oynarsak kimse bizim elimizden kupayı alamaz zor maclar var ama üstesinden geliriz

Bu hafta Eskişehirspor deplasmanı var,şampiyonlukta kaderimizi bu maç belirler...

Eskişehirspor fenerbahçe ve Bursaspor'dan sonra kendi sahasında en çok kazanan takım...

Gerçi Youla gibi çok tehlikeli bir forveti vardı Eskişehirsporun gönderdiler arada yanılmıyorsam Denizlispora,şimdi pek eski gücünde değiller gibi

Bu hafta Eskişehirspor deplasmanı var,şampiyonlukta kaderimizi bu maç belirler...

Eskişehirspor fenerbahçe ve Bursaspor'dan sonra kendi sahasında en çok kazanan takım...

Gerçi Youla gibi çok tehlikeli bir forveti vardı Eskişehirsporun gönderdiler arada yanılmıyorsam Denizlispora,şimdi pek eski gücünde değiller gibi

En son kendi evlerinde oynadıkları Gençlerbirliği maçını izledim. Biliyorsunuz ki Gençlerbirliği ligin ikinci yarısında felaket. Fakat o maçta daha üstün oynayan taraf Gençler'di. Eskişehir elbette bize karşı daha büyük bir motivasyonla sahaya çıkacaktır ama artık Eskişehir'de kazanma vakti geldi diye düşünüyorum.

klasik taktiklen çıkacaklar: oynatmama taktiği. erken gol bulursak farka gider maç. Çünkü gol yiyince açılacaklar . Açıldı mı paketleriz onları.

tersini düşündüğümüzde erken gol bulamazsak işimiz zorlaşır.İstanbuldaki maçta attıkları beleş golden sonra Çanakkale taktiği yaptılar.Maçın kaderi onların değil bizim elimizde.İlk golü biz bulursak maçı alırız.

Ankaragücü de klasik takımlardan...

trabzonspor maçını da çok zor deplasman olarak görmeyin. Trabzonspor takım savunmasını iyi yapamıyor.Şenol güneş pas yaptırmayı seven bir hoca. İlk yarıdaki gibi bol gollü bir maç olur.

Sadece 2 maç var. bunlar şampiyonluğu bire bir belirleyen fener ve bursa maçları. evimizde oynayacağımız için ibre bizim yönde.Bu iki maçı aldık mı zaten kimse tutamaz bizi.

Amsterdam sokaklarina dokulecegizz insallahhhh sezon sonu:)

Eskişehir ve Trabzon maçlarını 3 puan ile kapatırsak bence yüzde 80 Şampiyon oluruz.

Ben eskişehir -trabzon değil de bursa- fener maçlarının belirleyici olacağını düşünüyorum.

Eskişehir ve Trabzon maçlarını 3 puan ile kapatırsak bence yüzde 80 Şampiyon oluruz.

Ya zaten karşı yaka taraftarlarını ve prof.Mustafa Denizli'yi böyle konuşturan maçlar zaten bu maçlarımız.Bizim bu maçlarda puan kaybetmemizi kuduz köpekler gibi ağızlarından salyalar akıtarak bekliyorlar.6 puan aldık mı çeneleri güzelce kapanır

Ya zaten karşı yaka taraftarlarını ve prof.Mustafa Denizli'yi böyle konuşturan maçlar zaten bu maçlarımız.Bizim bu maçlarda puan kaybetmemizi kuduz köpekler gibi ağızlarından salyalar akıtarak bekliyorlar.6 puan aldık mı çeneleri güzelce kapanır

Harbiden öyle. Cok motive oldum, maclari sabirsizlikla bekliyorum ))

Umarim kazasiz belasiz 3 puan aliriz Eskisehirspordan. Trabzon dan 1 puan alsak bile dramatik olmaz, ama yinede Trabzona karsi cok zorlanmayiz diye düsünüyorum.

Eskişehir Trabzon fener Bursa maçını alırsak zaten..Abooooovvv :D

son 5 haftaya lider girersek lig bizim kesin. Zor maçlarımız bitmiş oluyor. 28. hafta bittiğinde lider olmamız şart

Bir ihtimal daha var , o da şampiyonluk mu dersin? Söyle cimbomum ne dersin? Vuslatın başka alem sen bir ömre bedelsin...

Bu sene mutlu sona ulaşacağız!

Eskişehirspor Youla'yı sattı,eskisi kadar tehlikeli gözükmüyor benim gözümde,o Youla ne psikopat bir adamdı ya çok korkuyordum o adam gol atacak diye :D..

Dikkatli olmak lazım tabi,Ümit Karan var..

Normal oyunumuzu oynar, derbilerde beraberlik çıkarırsak şampiyon oluruz

7 galibiyet bizi şampiyon yapar..

Daha Fener-Beşiktaşla Bursa Bizle ve Beşiktaşla oynayacak.

Defans bana güven veriyor valla,Neill o kadar rahatlatıyor ki içimi,Allah nazarlardan korusun onu komple bir defans.

fener ve bursayı yenersek yeter bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt