2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

adsz5j.jpg

beyaz formanın net bir resmi var mı?? Resmi sitenin girişindeki belli olmuyor.

Parçalı forma ruhtur parçalı varsa kreasyonda zaten berbat diye birşey yoktur unutmayınızki parçalı kutsaldır !

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

O ne formalardir oyle..ne alakasiz gudik renkdir o mor..ne o mor formayla mi son sene ALI SAMI YEN'de oturucak taraftar..O ne basit tanitimdir..Bir kac gun once ibreti alem icin fenerbahce tanitim gecesini izlemediniz mi..tek tek cikmazmi futbolcular..hic mi manken cagrilmaz..urun filan yok mu..voleybol,basketbol herkesi bi anda toplayip 3 tane tekrar soruyu 5 tane kisiye sormakmidir..gece bumuydu..bumuydu yani..Ardadan asla kaptan filan olamaz demisdim,sozumun ustundeyim,arda harika bi futbolcudur ama hepsi o ,Kewell'a bak Ardanin hareketlerine bak,insan azicik kendini toparlar yahu..neyse bekledigime degmedi,Kewell disinda izlenmeye deger de hic bir sey yoktu.O rapci ve gereksiz 2288 bilmem ne gosterileri de hic mi hic olmamis..

:bid:

Resmi siteye mail attım, başkan şimdi söyledi, Cemal Özgörkey diye biriymiş geceyi düzenleyen. Bu fiyaskodan sonra anında kovulması gerekir. Ayrıca bir daha Cem Davran şaklabanını bu tür organizasyonlarda görmek istemiyorum. Galatasaray'ın büyüklüğüne hiç yakışmayan bir gece oldu. Formalar da adidas'ın bize bir kazığı zaten.

Parçalıyla Beyaz forma fena değil, kaleci formasıda son senelere göre çok güzel, mor forma ise tek kelimeyle berbat.

Haldun Üstünel'i gören var mı ?

kizlardan baska kim ali bu mor formayi ? rezalet yaa....

Arkadaşlar bence hüsrana uğradık.. Arkadaşlarımızı tasarımları bunlardan bin kat daha güzeldi..

271248721598.jpg

Beyler koymuşum formasına tasarımına bunlar her sene çıkıyor zaten alın bir tane en beğendiğinizi kulube destek verin!!! Biz lotto gümüş altın rengi forma görmüş taraftarız...

Siz dua edin ezikler gibi formadan dal budak çıkmıyor, büyükler arasında en güzel formalar yine bizimkiler, adidas kötü ise yapacak birşey yok...

4998d3ecbf9286e2779e4daec34fcfe2107ff3e9

Bence o kadar kötü bir gece olmadı..Aile ortamımızı herkez gördü..Keitaç oktan kaynaşmış..

Beyaz dışındakiler güzel,onu da kırmızı formayla kurtaracağız diyorum ben.

Geri
Üst Alt