2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Ha, unutmadan şu sırttaki reklam meselesini de izah edeyim. TFF bu sene yayınladığı talimatla sırt numarasının üst tarafını reklam alanı olarak belirledi. Oyuncu isimleriyse alt tarafa yazılacak. antu'da da dile getirdim, üst kısma reklam alma zorunluluğu yok, boş bırakılabilinir ama bir bağlayıcılık var ve rakipler burayı değerlendirirken (ciddi rakamlar söz konusu) oraya reklam almamak enayilik.

Biz de öyle jelibon gibi kocaman "Ülker" yazısını veya başka bir reklamı görmek istemiyoruz formanın arkasında ama işte, durum bu. Gözün çıksın endüstriyel futbol! :D

Sevgiler...

Mor forma fikrini çıkartan kişiyi ayakta alkışlıyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

kendisine bunda sonra fuşya, lila, limon küfü, çitlembik moru, ebegümeci yeşili

tarzı renkleride defterine not etmesinin istiyorum.Yahu hadi aklı evvelin biri mor forma diye çıkıyor ortaya da bir dur diyen olmuyormu buna.

Bunu yazan arkadasin eline koluna saglik.araliksiz guluyorum :m26::D:D:D

Şimdi reklam uğruna kim bilir kaç maçta bu mor formayı giyeceğiz resmen göz zevkimizin için edildi. Sırf Galatasaray aşkına mor formalı halimizide izleyeceğiz baştan sona kadar. :(

6536.jpg

Benim formalarınızla ilgili naçizane yorumum şöyle.

-Genel olarak formalar sade olmuş. "Sade güzeldir" diyen biri olduğum için beğendim.

-PARÇALI: Bizim çubuklu gibi bu da Galatasaray'ın klasiği. Tek beğenmediğim şey göğüsteki "Türk Telekom" reklamının rengi. Yahu çok mu zor yazının kırmızı taraftaki kısmını sarı, sarı taraftakini kırmızı yapmak? Beyaz olmamış. (Aynı şeyi bizim formalardaki "Avea" için de düşünüyorum.)

-BEYAZ: Sadece yukardaki resmi gördüm. Bir şey söylemek zor, fazla gözükmüyor resimde. Düzgün bir resmini yorumlarım belki bir ara.

-MOR: Şimdi bizimkiler bu forma renginden dolayı dalgalarını geçiyorlar sizinle ama ben beğendim! Yıllar öncesinden aldığım (oha, 10 seneyi geçmiş!) bir Fiorentina formam vardır mesela. O dönem Real Madrid'in de mor formasına hastaydım. Belki bunlar yüzündendir beğenmem ama yine de güzel forma. Yani üzerinde Galatasaray arması olmasa ben bile alırım! :D

-Formaları beğenmeyenler var. Olabilir, beğenip beğenmemek herkesin hakkı. Ama kalkıp da Beşiktaş'ın formalarıyla kıyaslamayın lütfen. Beşiktaş'ın çubuklu forması haricindekiler çok kötü yahu!

-Yine de bu sene 3 Büyükler'in formalarını hazırlayan adidas'ın en bomba formasının, bizim arma forma olduğunu düşünüyorum.

Sevgiler...

NOT: Bizim maçlarda görmek istediğim forma ve renk kombinasyonu da şu: sarı-lacivert çubuklu, beyaz şort, beyaz konç (FB) - sarı-kırmızı parçalı, kırmızı şort, kırmızı konç ;)

Tesekkürler yorumun icin Volkan abi. :)

Sana bir Forma hediye edelim istersen. :D

Biz Beyaz sort ile kirmizi tozluk ile cikalimda siz nasil cikarsaniz öyle cikin. :)

Bir rakip taraftarın yorumu ;

Mor forma Gazinocu Kroların giydiği takım elbiseye benzemiş...

Arda,mor formayı dışarda giyeriz dediğine göre netanya maçında giyeriz,bakalım sahada nasıl gözükecek

Mor formanin kumasi cok özelmis bunuda söylemek istedim. Store´ya gidip bi bgörmek gerek aslinda. ;)

Ben beğendim aslında eflatunu.Genel olarak güzel olmuş.Sadeliğini sevdim.

Bir rakip taraftarın yorumu ;

Mor forma Gazinocu Kroların giydiği takım elbiseye benzemiş...

Ya tamam. Bize ne rakip taraftardan, sanki güzel olan formayı övdüler.:)Ne olursa olsun beğenmeyeceklerdi,kroluk falan ne alakaysa.

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Alın size beğenen adam eminim daha da vardır, mor forma bir marketing olayıdır beyler alternatiftir isteyen alır istemeyen almaz 1 senelik birşeydir..

Saçmalamaya gerek yok renklerimiz sarı kırmızı diye sanki yapanlar bunu bilmiyorlar

Aynen öyle gecen sene Turanc formalar patlama yapdi yeni bisey diye bu senede Mor forma patlama yapacak eminim begenmiyenlere sasriyorum niye böyle kendilerini yirtiyorlar anlamiyorum begenmeyen almaz okadar ;)

Birden çok forma düşünüyordum ama sadece Parçalı alacağım gibi duruyor şu halleri ile.

Tanıtılan diğer ürünler satışa çıktımı acaba?

Çok şık olanları var gerçekten.

mor renkli formaya isinamadim...

portakal renkli forma daha guzeldi...

parcalida cok sade olmus...

en cok Leo Franco'nun formasini begendim...

Şu moru biraz daha koyu yapsalardı iyi olurdu ..

Büyük bir isim alınmadıkça bu formaların pek satılacağını sanmıyorum.

Ama ben Keita'nın giydiği Beyaz'dan alabilirim.

Galatasaray Futbol Takımı’nın parçalı, beyaz ve mor olarak tasarlanan formaları büyük beğeni topladı.

Resmi sitedeki yalanin buyuklugune bakin hele.

bravo kardeşim katılıyorum

Geri
Üst Alt