2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Hahahaaaa şaka mısın sen evet bencede git onla konuş zevleriniz tutuyodur ha doru sen ne olduğunu bilmiyodun daa hala kötü forma almayı Galatasaraylılık zannediyosun pes,arkadaşın dediği gibi her sene forma almak niye zorunluluk onu çözemedim.

Tamam.Kes.Pazardan alırsın bikaç Galatasaray amblemli ürün.

Arkadaşlar ilkbaşta formalar banada kötü gelmişti fakat daha sonra çok güzel görünmeye başladı.

Biraz sinirim gecti ilk bastaki gibi negatif degilim, demin kavga ettigim bi arkadas vardi nerde o?

Gelsinde barisalim :)

forma al seneye kulübe giovanni dos santos yada emana gelsin

forma alma seneye kulübe haciz gelsin...KARAR BİZİM YA KAR ETTİRECEZ KULÜBÜ YADA ZARAR

aynen ilk başta nefret etmiştim şuanda mor çok güzel gelmeye başladı gözüme :)

Yok, ben mor hakkinda hala ayni fikirdeyim :) Begenmedim almam.

Alirsam büyük ihtimal beyazi alirim yada parcaliyi napalim.

Bilmem bir şey yaz şuraya yolla bu gelsin.

Ürün al parasını yolla icraat gelsin. :)

Geçen sene turuncu için de ''Aman bu nasıl turuncu böyle, çok mat, neden Hollanda milli takımının turuncusu gibi değil, ben hiç beğenmedim'' diyordu herkes, sonra turunculu Kewell çıktı ortaya baktım herkes turuncu forma hastası olmuş.:) Yakında bir Deco, bir VDV çıkar mor formayla şov yapar herkes mor hastası olur, belli olmaz :)

Ben beğendim formaları, mor forma da hoş bence.Sahada mor formalı Galatasaray futbolcusu görmek rahatsız etmez beni, ne olacak altı üstü bir forma.

b5772-2.jpg

Parçalı taraftar formasının yaka kısmı.

Sevdim.

Siz de seveceksiniz, emin olun :)

Burada geçen seneki turuncuya sallayanları bilirim ben:)

Kim ne derse desin, bu 3 forma içersinde en alınabilecek forma Eflatun forma :) Ne parçalı ne de beyaz geçen seneki formalardan güzel ama kulübe destek adına alacağım.

parçalı formanın altında beyaz şort süper olmuş yani. adidas yine yaptın yapacağını.

mor forma müthis bence...cok hosuma gitdi!cok klas duruyor ...

Valla ne kafam güzel ne de baska biişey..Bence formalar güzel...Neden herkes moraracaz diye bakıyor ki ya hepsini morartırsak olumlu yönden bakın birde...

Yaa morun fontu ne beyazdir heralde degilmi?? Ayrica buna mor mor diyoruz ama dikkatli bakinca lila gibi duruyor :D:D

Geri
Üst Alt